Leii au parte de o surpriză neaşteptată. Citeşte sfatul zilei de 27 martie 2016

Leii au parte de o surpriza neasteptata, chiar in mijlocul zilei. Surprizele placute primite cum trebuie, caci, altfel, totul se duce de rapa. Citeste sfatul zilei de 27 martie 2016 pentru zodia ta.

26 mart. 2016, 15:40
Leii au parte de o surpriză neaşteptată. Citeşte sfatul zilei de 27 martie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu cauta probleme acolo unde nu sunt. Ai tendinta de a critica mereu, desi nu ai niciun motiv sa o faci. Iti place sa te afli in treaba crezand ca astfel parerea ta va conta ceva mai mult. Daca vrei sa te remarci, fa-o intr-un alt mod si tine cont de sensibilitatile celor din jur. Vorba dulce mult aduce si asta nu e o lozinca, mai ales in cazul tau! Numarul norocos al zilei: 45.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai toate motivele din lume sa zambesti. Azi e o zi senina, o zi in care vrei sa ii strangi in brate pe toti, sa le povestesti vrute si nevrute, sa iesi cu prietenii la plimbare, intr-o expresie, sa te simti bine. Energizeaza-te si continua sa ramai la fel de vital pe parcursul intregii zile. Nu asculta ce spun altii despre euforia ta, chiar daca poate parea iesita din comun. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai multe lucruri de rezolvat si asta iti ocupa timpul. Esti foarte frustrat ca nu mai reusesti sa petreci momente placute alaturi de cei dragi si singura ta portita de scapare este sa ‘fentezi’ timpul, insa e tot mai greu. Cel mai bun sfat pentru tine este sa iei o pauza sanatoasa si sa iti faci o agenda cu lucrurile pe care trebuie sa le faci zilnic. Aloca-ti la final de zi macar o ora si pentru distractie. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Tensiunea se acumuleaza treptat din cauza unor probleme familiale. Ai tai nu inteleg mesajele pe care le transmiti si asta te umple de nervi. Ai senzatia ca orice faci si orice spui nu este luat in considerare. Nu mai stii cum sa faci fata situatiei si cum sa le explici ca tu nu glumesti deloc atunci cand vorbesti raspicat. Nu dispera si trateaza totul cu mult calm. Numarul norocos al zilei: 17.

Citeşte mai mult în Revista Teo