Liviu Dragnea, după şedinţa PSD: A fost o discuţie bună, deciziile vor fi luate în Comitetul Executiv

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat marţi, la finalul şedinţei informale de la sediul partidului, la care a participat şi prim-ministrul Mihai Tudose, că, din punctul său de vedere, a fost o discuţie bună, că ea va fi reluată şi joi în cadrul Comitetului Executiv, unde vor fi luate şi deciziile în ceea ce priveşte remanierea Guvernului.

10 oct. 2017, 13:47
Liviu Dragnea, după şedinţa PSD: A fost o discuţie bună, deciziile vor fi luate în Comitetul Executiv

”Am avut o întâlnire, din punctul meu de vedere, bună şi necesară, o discuţie destul de lămuritoare. Primul ministru ne-a prezentat câteva măsuri care trebuiesc luate pentru a nu fi probleme în ceea ce priveşte implementarea programului de guvernare. Bineînţeles că asta a fost o discuţie nestatutară, vom discuta aceste lucruri în Comitetul Executiv Naţional şi eu cred că argumentele prezentate azi la această discuţie informală, dacă vor fi prezentate şi în Cex, din punctul meu de vedere nu vor putea fi probleme”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a spus că a fost discutat şi proiectul de buget pe anul viitor, care va cuprinde ”prevederi mai mari” pe zonele care îi interesează.

”De asemenea, am discutat şi despre proiectul de buget şi despre celelalte măsuri financiare, din punctul meu de vedere veste bună este că bugetul pe anul viitor, cuprinzând toate măsurile din program, este un buget bun, echilibrat şi cu prevederi mai mari în zonele unde ne interesează”, a mai spus Liviu Dragnea.

Şedinţa informală de la sediul social-democraţilor a durat două ore şi jumătate şi la ea au luat parte preşedintele PSD, Liviu Dragnea, poremierul Mihai Tudose, preşedintele executiv, Niculae Bădălău, vicepremierul Marcel Ciolacu, secretarul general, Marian NEacşu şi liderul PSD Olt, Paul Stănescu.

Premierul Mihai Tudose a anunţat, marţi, că în cadrul şedinţei PSD s-a stabilit cine vor fi miniştrii remaniaţi, urmând ca numele lor să fie anunţate după sedinţa CEx a PSD de joi.

Citeşte şi: Premierul Tudose, după şedinţa PSD: Am stabilit cine sunt remaniabilii. Numele le vom anunţa joi, după CEx