Locuri de muncă: Se caută lucrători în depozite. Salariul poate ajunge la 1.900 de euro

Românii interesați de locuri de muncă în depozite din străinătate au la dispoziție în această perioadă zeci de locuri de muncă scoase la concurs de angajatori din Marea Britanie și din Germania.

28 apr. 2016, 13:14
Locuri de muncă: Se caută lucrători în depozite. Salariul poate ajunge la 1.900 de euro

Multe dintre aceste locuri de muncă sunt disponibile și pentru necalificați, iar unii angajatori oferă și cazare gratuită. Se caută femei, bărbați, cupluri, iar în persoanele căsătorite beneficiază de o impozitare mai avantajoasă în Germania. Salariile ajung până la 1.900 de euro.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă în depozite:

Marea Britanie. O agenție de selecție și plasare de forță de muncă în străinătate caută 50 de persoane care să lucreze pentru un lanț de magazine/supermarketuri cu distribuție online din Marea Britanie.

Se caută ambalatori/împachetatori, personal livrare marfă, manipulanți încărcare/descărcare marfă, îngrijitori magazin/depozit.

Cerințe: limba engleză la nivel conversațional. Experiența nu este necesară. Posturile sunt disponibile pentru bărbați, femei sau cupluri.

Salariile sunt cuprinse între 1.542 și 1.924 de euro pe lună. Joburile sunt full time. Angajații primesc asistență pe toată perioada de acomodare.

Citeşte mai mult pe greatnews.ro