Maşină cu trei persoane lovită în plin de un tren. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte

Accident feroviar grav în judeţul Argeş. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în plin de un tren. Autoturismul a rămas pe şine, iar bărbatul nu a putut să iasă la timp pentru că centura de siguranţă s-a blocat.

RomaniaTV.net
26 oct. 2013, 10:20
Maşină cu trei persoane lovită în plin de un tren. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte

Două persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea argeşeană Călineşti.

În urma accidentului o persoană a rămas blocată în autoturism, la faţa locului fiind trimis un echipaj de descarcerare. Bărbatul aflat la volan, care nu reuşea se elibereze din cauza centurii de siguranţă, a fost scos din maşină de câţiva martori, înainte de sosirea pompierilor.

Potrivit Agerpres, şoferul a fost grav rănit şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, în timp ce a doua persoană aflată în autoturism a scăpat cu leziuni mai uşoare.

Din cauza accidentului, circulaţia pe linia ferată care face legătura între Bucureşti şi Piteşti a fost blocată până la finalizarea cercetărilor.

Citeşte şi: Supravieţuire miraculoasă. A păcălit moartea, deşi a fost lovită în plin de două maşini