FRF a identificat 48 de MECIURI TRUCATE în ROMÂNIA. Anunţ OFICIAL

Costin Negraru, managerul Departamentul de Integritate și Antifraudă alFRF, afirmat, luni, într-o conferință de presă, că în ultimele șapte luni a identificat 48 de meciuri trucate în competiția internă.

25 mai 2015, 08:44
FRF a identificat 48 de MECIURI TRUCATE în ROMÂNIA. Anunţ OFICIAL

”Pe parcursul la șapte luni de zile am identificat 48 de meciuri unde sunt indicii că au fost trucate. E vorba de partide din primele trei ligi. Obiectivul personal este ca la finalul anului să dăm primul set de probe concludente”, a declarat Costin Negraru cu prilejul lansării campaniei de prevenție și de informare a tinerilor jucători în legătură cu meciurile trucate.

”Am lansat programul de prevenție ‘Campania pentru un fotbal curat’, care se adresează juniorilor, pentru a cunoaște pericolele la care pot fi expuși. Vom merge în 23 de orașe din toată țara, unde vom vorbi cu 3.000 de jucători”, a precizat Negraru.

Negraru a precizat că fostul fotbalist Marius Postolache va fi colaboratorul FRF în această campanie: ”Vreau să-i mulțumesc pentru curaj lui Marius Postolache, pentru declarațiile sale din septembrie 2012. Marius va fi colaboratorul nostru pentru această campanie”. Postolache (31 ani) a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că a fost implicat în meciuri trucate, când evolua la Sportul Studențesc și Voința Sibiu, însă în urma dezvăluirilor sale nu s-a luat nicio măsură.