Mihai Bendeac a pierdut PROCESUL cu Antena Group. Suma pe care o are actorul de plătit drept despăgubiri

Actorul Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group și trebuie să plătescă trustului despăgubiri de 3.000 de euro. Decizia Tribunalului București nu e definitivă, putând fi atacată cu apel.

18 mai 2015, 14:53
Mihai Bendeac a pierdut PROCESUL cu Antena Group. Suma pe care o are actorul de plătit drept despăgubiri

Bendeac a fost acționat în judecată în octombrie 2014 pentru „încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale”, după ce a decis, în octombrie 2013, să iasă din emisiunea iComedy, potrivit paginademedia.

Citeşte şi Mihai Bendeac, declaraţie şoc despre fetele agresate de poliţie. „Una ca asta şi-ar aduna dinţii de pe jos”

La vremea respectivă, Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar și o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu. Bendeac a spus că nu avea voie să critice programele postului Antena 3 și că avea și o listă de nume pe care nu o putea aborda în emisiune.

Mihai Bendeac și Mikey Hash, partenerul său la iComedy, au avut atunci și un shimb de replici acide pe Facebook. Tonul l-a dat Bendeac, care vorbea de „o formă de ticăloșie” cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy. Hash a reacționat, acuzându-l pe Bendeac că „a lăsat echipa baltă”.

Anul acesta, Bendeac a revenit la Prima TV, post la care a realizat o emisiune de 30 de minute, Jurnalului unui burlac.

Citeşte şi  Mihai Bendeac a primit o VESTE PROASTĂ. Ce au decis judecătorii