Misterul sinucigaşei din dosarul lui Sile Cămătaru. Ce dezvăluri fac mama şi vecinii femeii VIDEO

Sinucigaşa cercetată în dosarul de proxenetism al lui Sile Cămătaru a fost incinerată la doar două zile după ce şi-a pus capăt zilelor. Vecinii, dar şi mama femeii, spun despre Lucica Schwartz că a dus-o mereu bine cu banii, deşi nu a muncit aproape deloc. Apropiaţii femeii au mărturisit că ea nu a mai putut rezista presiunii anchetei.

15 nov. 2014, 12:46
Misterul sinucigaşei din dosarul lui Sile Cămătaru. Ce dezvăluri fac mama şi vecinii femeii VIDEO

O fi fost şi ea amestecată. Vă spun acum cinstit că ceva o fi fost în legătură şi cu ea. A fost incinerată la Institutul de Medicină Legală. N-am avut nici groapă, n-am avut nici bani, n-am avut nimic. N-am spus la nimeni nimic, nici la vecini. Nimic. Am făcut-o foarte discret. Ea nu a rezistat presiunilor care s-au făcut asupra ei şi de-asta a recurs la gestul ăsta. Poliţia a ţinut-o în anchetă două zile la Poliţia Capitalei. Ea n-a mai rezistat, domnule. Fiindcă era bolnavă cu nervii. Şi a cedat. N-a mai putut„, a declarat mama sincigaşei la România TV.

CITEŞTE ŞI: Cum agăţa „locotenentul” lui Sile Cămătaru vedetele Playboy

Lucica Schwartz a murit după ce s-a aruncat de la etajul şase al apartamentului în care locuia. Ea era cercetată într-un dosar de proxenetism, fiind acuzată de anchetatori că plasa în hoteluri de lux prostituatele lui Sile Cămătaru.

Era în depresie. De mult timp, de vreo patru ani. Eu am dus-o la Predeal, la sanatoriu.  Are şi ea o fată care învaţă foarte bine, la şcoala aia, Româno- Americană. Dădea 700 de euro pe lună. Venea un autocar de-o lua. Eu cred că dacă rămânea în libertate nu era bine, dacă era în puşcărie tot nu era bine pentru ea„, a spus una dintre vecinele sinucigaşei.

Femeia susţine că Lucica era susţinută financiar din străinătate, de un bătrân bogat. „Avea un prieten mai bătrân din Irlanda care-i dădea bani. Bill îl chema. Îmi spunea mereu: „Stai, că mă sună moşul!” „, a mai povestit vecina Lucicăi.

Şi mama sincugaşei confirmă că aceasta a avut o relaţie cu un bărbat în vârstă din Irlanda, om de afaceri. „Cam până anul trecut ea a avut un prieten mai în vârstă, din Irlanda. Care e om de afaceri şi are foarte mulţi bani. Mall-ul Liberty este făcut de el. Ea a fost prietenă cu tipul ăsta timp de opt-nouă ani. Ea a avut foarte mulţi bani de la el, pe mână. O ducea în cele mai mari restaurante, în cele mai mari casino-uri„, a mai spus mama sincigaşei.

Citeşte şi: GEST EXTREM în familia lui Sile Cămătaru. Soţia şi fiica interlopului ameninţă că se sinucid VIDEO