Nicuşor Dan: PSD şi aliații lor au trecut linia roşie

PSD și aliații lor au trecut linia roșie, a afirmat președintele Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan, referitor la adoptarea de către Guvern a ordonanței de urgență pentru modificarea și completarea Codului penal și a Codului de procedură penală.

31 ian. 2017, 20:56
Nicuşor Dan: PSD şi aliații lor au trecut linia roşie

„PSD și aliații lor au trecut azi linia roșie. Printr-o ședință de noapte, cu o ordine de zi neanunțată, Guvernul a adoptat ordonanța care îi dezincriminează pe Dragnea, Oprea, Udrea, Șova, Mazăre, Titus Corlățean și pe toți ceilalți. Acceptăm sau protestăm. De deznodământul acestei chestiuni depinde cum va arăta România în următorii ani. Vă invit să protestăm până la capăt”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Guvernul a adoptat, în ședința de marți, o ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Codului penal și a Codului de procedură penală, a anunțat ministrul Justiției, Florin Iordache.

Şi Clotilde Armand a reacţionat pe Facebook: „Oameni buni, nu-i lăsați să calce în picioare democrația! Un singur lucru îi poate învinge, VOI !!! Ieșiți din casă!”