O nouă reţinere în cazul baschetbaliştilor americani înjunghiaţi în Brăila. Bodyguard de la clubul, acuzat de marturie mincinoasă

Un agent de pază de la clubul din Brăila unde au fost înjunghiaţi baschetbalişti americani Joseph McClaim şi Darrell Bowie a fost reţinut pentru mărturie mincinoasă. Bărbatul urmează să fie prezentat magistraţilor brăileni cu propunere de arestare preventivă. În arest preventiv se află şi Gabriel Husein, cunoscut sub numele de Dasaev, care este principalul suspect în acest dosar.

RomaniaTV.net
29 sept. 2018, 10:53
O nouă reţinere în cazul baschetbaliştilor americani înjunghiaţi în Brăila. Bodyguard de la clubul, acuzat de marturie mincinoasă

Bodyguardul reţinut a depus mărturie în calitate de martor în data de 16 septembrie, iar oamenii legii au ajuns la concluzia că a minţit, împiedicându-i pe anchetatori să afle indentitatea autorului atacului.

Doi baschetbalişti ai clubului Cuza Sport, Joseph McClaim şi Darrell Bowie, au fost atacaţi în 16 septembrie de un grup de persoane în timp ce se aflau într-un bar. Americanii au fost loviţi cu sticle şi cu un cuţit, ei fiind transportaţi în stare gravă la spitale din Brăila şi Bucureşti.

Principalul suspect în cazul atacului asupra celor doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport, înjunghiaţi în noaptea de 15 spre 16 septembrie la o terasă din centrul municipiului Brăila, Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de Dasaev, a fost arestat pentru 30 de zile.