OSCAR PISTORIUS, părinţii victimei reacţionează la condamnarea campionului

Mama Reevei Steenkamp, ucisă în 2013 de Oscar Pistorius, s-a declarat satisfăcută de pedeapsa de cinci ani cu închisoare pronunţată împotriva campionului paralimpic, precizând că nu a căutat să se răzbune.

22 oct. 2014, 12:08
OSCAR PISTORIUS, părinţii victimei reacţionează la condamnarea campionului

Pedeapsa ne convine foarte mult. El trebuie să plătească ceea ce a făcut chiar dacă noi nu căutăm răzbunare şi nici să sufere de pe urma handicapului său, dar în acelaşi timp noi suntem mulţumiţi că realizează că nu poţi scăpa nepedepsit făcând asemenea lucruri, nu poţi ucide pe cineva„, a declarat June Steenkamp pentru postul britanic ITV.

Citeşte şi BOMBĂ în cazul OSCAR PISTORIUS. Va sta după gratii DOAR 10 LUNI din condamnarea de 5 ANI

Noi nu ne dorim o răzbunare, vrem o pedeapsă justă care să ţină cont de handicapurile sale„, a adăugat June Steenkamp. „Doar Oscar ştie dacă această condamnare este acceptabilă pentru el. Am propriile mele resentimente legate de acest caz, dar acceptăm decizia dată de judecătoarea Thokozile Masipa„, a declarat, la rândul său, Barry Steenkamp, tatăl Reevei.

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat, marţi, la cinci ani de închisoare fermă pentru că şi-a ucis prietena în 2013, fiind imediat încarcerat, după un proces care a durat aproape opt luni.