Perle BACALAUREAT 2017. "Despre Florica nu pot spune că a fost cheie de biserică....." VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 01 Iulie 2017 13:45 // Actualizat: Sâmbătă, 01 Iulie 2017 13:45 // Sursa: romaniatv.net

PERLE BAC 2017. Profesorii care au corectat lucrările la Limba şi Literatură Română, prima probă scrisă a Examenului de Bacalaureat 2017, au constatat că subiectele la BAC 2017, îndeosebi primul, le-a pus mari probleme multor candidaţi.

"Perlele" au fost nelipsite şi în acest an la proba de Limba Română a examenului de bacalaureat, scrie adevarul.ro. Vă prezentăm câteva exemple în acest sens, culese de profesorii care au evaluat lucrările elevilor. 

Citeşte şi Evaluare Naţională 2017. Recolta bogată de perle la Capacitate

"Ion a fost unul dintre personajele lui Slavici care a ştiut să lupte foarte mult pentru viaţă dar şi pentru a nu fi bătaia de joc a oamenilor din Siliştea-Gumeşti".â

„Ghiţă ştia el că nu e bărbat ca să o facă pe Ana aia fericită aşa că lasă sa i-o pună Samadaul care era bărbat bine şi care ştia să manevreze doamnele de la ţară ca ea".

„Nu stiu cât ajută comunicarea, dar ştiu că trebuie să arăţi bine ca să fii integrat într-o echipa, femeile au noroc, au si papagal te fac din prima, barbatii sunt mai prosti de fel si le cad ăstora la genunchi".

„Doamna ne-a vorbit despre cinematografie şi ne-a pus să observăm diferenţele dintre realitate şi vis, nu prea poţi să iti dai seama mai ales dacă esti un regizor destept să aduci totul ca în realitate".

"În cinematografie nu există contrastul dintre aparenţă şi esenţă".

"O scenă reprezentativă care reflectă relaţia dintre Niculae şi Nilă este atunci când tat-so se duce la munte şi îi povesteste lui Niculae ce bine se simţea cu alte femei şi nu se comparau cu Catinca, sotia lui".

"Ion este şmecher şi viclean cu Ana lui Baciu, o iubeşte pe după sobă şi o lasă cu burta la gură, nu ştiu cât il interesa pe el plodul, dar clar că vroia pământ".

"Oamenii nu comunica la serviciu ca să faca nişte proiecte de asta sunt serviciile praf la noi în ţară".

"Ion este precum Lăpuşneanul crud şi disimulator şi îşi bate soţia aşa cum o făcea şi Lăpuşneanul la împăraţie".

Citeşte şi REZULTATE BACALAUREAT ALBA 2017, potrivit edu.ro. Emoţii mare pentru elevi, cei nemulţumiţi pot face contestaţii

"Eul liric așteaptă răbdător, dar ea nu este nicăieri și atunci el îi aude numai glasul, care îi închide pleoapele".

"Eul liric este trist și pare să aibă boli nesfârșite, căzând într-o noapte adâncă și rece!".

"Ei doi nu se găseau nicăieri, că nu aveau un orar comun, dar se vor întâlni mai târziu, la răscruci"

,,Eul liric este supărat că are aşa un suflet ca nufărul ce intră în ape şi nu mai iese. De departe, de aproape, totul s-a sfârşit şi nufărul a pierit!"

,,Poetul zice că sufletul său seamănă cu un nufăr pe ape, iar gândul lui pluteşte ca valu' şi apoi s-a sfârşit cu amândoi!"

"El s-a dus şi nu s-a mai întors, iar el visează cum îi spune o poveste, însă ea nu-l aude de unde o fi!".

 

 

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bac 2017 bacalaureat 2017 examen bacalaureat 2017 perle BAC 2017 perle bacalaureat
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
STILMASCULIN.RO
STILMASCULIN.RO
02 iul 20:12
Răspunde | Votează email 0 email
diplomebacalaureat@protonmail.com
Pentru cei care isi doresc o diploma de bacalaureat dar nu au putut sau nu au timp sa ia examenul le ofer posibilitatea de a obtine o diploma in termen de 3 zile, ridicarea fiind facuta prin curier.

Puteti sa va folositi de diploma la angajare, admitere la facultate/post-liceala/curs, legalizare la notar si angajare in strainate.

Diplomele imita in procent de 100% diplomele emise de imprimeria nationala, hartia, culoarea, fontul si textul in relief fiind inconfundabile.

In condiitile in care nu sunt ocupat cu foarte multe alte comenzi, va puteti ridica diploma in termen de 3 zile, prin intermediul curierului.

Ofer seriozitate si discretie maxima, va rog sa nu ma contactati daca nu puteti face acelasi lucru.

Pot fi contactat la adresa de e-mail: diplomebacalaureat@protonmail.com
1
EUR
4.6550
RON
16 Jul
noapte 16 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H