Previziuni karmice 4 – 10 iunie 2018. Răsturnări de situaţie pentru multe zodii, karma le joacă feste

Previziuni karmice 4 – 10 iunie 2018. Va fi o săptămână cu răsturnări de situație și cu probleme ce pot da peste cap echilibrul emoțional al unor semne zodiacale. Află detaliile legate de fiecare zodie în parte.

03 iun. 2018, 10:21
Previziuni karmice 4 – 10 iunie 2018. Răsturnări de situaţie pentru multe zodii, karma le joacă feste

ZODIILE DE APĂ
Racii vor avea nevoie de multe momente de singurătate. Simt nevoia să stea de vorba cu ei înșiși și să afle ce e în sufletul lor, de ce nu îșigăsesc liniștea. Vor descoperi că nu trebuie decât să pună accent mai mult pe propria persoană și mai puțin pe ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Scorpionii se simt foarte atașați de familie în această săptămână. Ar fi capabili să mute și munții din loc pentru a le face pe plac celor dragi sau pentru a-i ajuta să treacă peste obstacolele ce le ies în cale. Se arată extrem de curajoși și acceptă orice provocare de dragul celor pe care îi iubesc.

Peștii parcă nu știu pe ce drum să o apuce. Orice decizie ar lua, simt că tot nu e suficient de bună. Vor prea multe de la viață, de la propria lor persoană. Dar nu știu ce e bine și ce nu e bine să facă. Totuși, spre finalul săptămânii vor găsi în ei puterea de a se pune pe picioare.

ZODIILE DE AER
Gemenii se simt protejați de o putere divină în această săptămână. Nu pot explica exact ceea ce simt, dar știu sigur că în viețile lor au loc unele lucruri importante, chiar dacă inexplicabile. Parcă sunt răsplătiți pentru tot binele pe care l-au făcut până acum pentru unii oameni.

Balanțele încep să vadă viața cu alți ochi. Parcă totul se schimbă acum. Au senzația că trebuie să facă schimbări pe toate planurile, pentru că altfel nu vor mai putea fi niciodată fericiți. Va fi o etapă ce va trece în câteva zile și vor descoperi că vața lor este frumoasă așa cum este.

Vărsătorii se implică în prea multe activități, dar nu le mai pot face față. Se simt foarte obosiți, dar nici nu vor să renunțe. Vor să își demonstreze în primul rând lor că sunt capabili să facă tot ceea ce își propun. Ar fi ideal să vadă cât mai repede că au nevoie de o pauză. Atât pentru corp, cât și pentru minte.

Citeşte mai multe pe revista Teo