Profesorii ameninţă că intră în grevă: Toate promisiunile au fost uitate sau amânate în ultimele luni

Publicat: Miercuri, 09 August 2017 21:42 // Actualizat: Duminică, 20 August 2017 11:24 // Sursa: romaniatv.net

Profesorii vor să intre în grevă fiind nemulţumiţi de guvernanți la toate capitolele: salarii, drepturi câștigate în instanță, condiții mai bune în școli.

"Profesorii sunt, in continuare, bataia de joc a Guvernului!! Maririle de salarii, drepturile castigate in instanta, conditii mai bune in scoli, toate promisiunile au fost uitate sau amanate in ultimele luni. Mai intai s-a anuntat cu surle si trambite ca vor creste salariile de la 1 iulie 2017. Evident ca NU s-a mai intamplat asta si ne asteptam ca nici in 2018 sa nu se respecte promisiunile. De ce? Pentru ca asa s-a procedat in invatamant de fiecare data. Promisiuni au fost cu nemiluita, realizari... deloc! Acum, ministrul ne-a anuntat ca nici banii cuveniti in urma sentintelor judecatoresti ramase definitive nu se vor mai plati in septembrie. Poate in noiembrie, cine-o mai fi la guvernare atunci sa se descurce!", scrie în petiția profesorilor.

Ei mai spun că s-au săturat să fie bataie de joc.

"Ne-am saturat sa fim bataia de joc a guvernantilor! De ce primarii si toti cei din primarii si-au votat salarii duble, dar pentru profesori nu sunt bani?!! De ce pentru medici se decide sa nu mai plateasca impozit la salariu, dar la profesori nu sunt bani?!! Haideti sa facem greva in invatamant pana se rezolva problemele. Ne-am saturat sa fim mintiti! Semnati petitia pentru greva in invatamant la data de 11 septembrie!! Poate se trezesc si liderii nostri sidicali si fac ceva in folosul nostru!!".

8 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
grevă profesori profesorii intra in greva salarii profesori
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 aug 18:21
Răspunde | Votează email 0 email
adda
Sa mai lase pretentiile,greva ,,,sa- si dea interesul mai mult ptr.a-si face cu responsabilitate datoria si meseria aleasa.Clar rezultatele de la examene,lasa mult de dorit.nici elevii nu mai invata ,dar nici profesorii nu mai manifesta interesul de-ai invata si educa pe elevi!!!
20 aug 12:25
Răspunde | Votează email -2 email
geo
Profesorii nu mai au niciun pic de bun simț.Decență?. Spirit civic?. Solidaritate?. Rușine?. Vai de învățământul nostru!.
13 aug 21:23
Răspunde | Votează email -3 email
Laurentiu
Cine nu e capabil sa lucreze in domeniul pentru care s-a pregatit in facultate devine profesor pentru a-i invata le altii cum sa faca ceea ce el nu poate.
Pentru a-si lua salariul profesorii au nevoie de un anumit numar de ore de predare. De aici provine supraincarcarea programei de invatamant si tot de aici provine slaba promovabilitate la examene a elevilor pregatiti de scoala tocmai pentru aceste examene.
Eu cred ca salariile ar trebui reduse nu marite.
13 aug 08:06
Răspunde | Votează email 0 email
Scarbitu'
Sa vorbim de nivelul catastrofal al elevilor ? Mai bine de cel al profesorilor care vin la examene sa copieze ca altfel iau nota 1 si ceva la sport !
11 aug 02:27
Răspunde | Votează email 5 email
profu
cine stie face
cine nu stie invata pe altii
cine nu stie nici sa-i invete pe altii CONDUCE
10 aug 22:11
Răspunde | Votează email -1 email
myk
Eeee ,lasati figurile si asteptati. chiar daca am uitat de voi , sa stitit ca am avut furturi mult mai imp[ortante. stai sa se scumpeasca si carburantii, sa ne mai luam cateva vile la sinaia si apoi discutam si cu voi. un pic de rabdare dom;le ce atata graba in tara asta. chiar nu mai poate omul sa fure de gura si cererile voastre ?
10 aug 15:53
Răspunde | Votează email 5 email
Iancu Ion
Fapte nu logoree. Hotarare maxima. Va sustin.
10 aug 14:40
Răspunde | Votează email 12 email
ion
GREVA TREBUIA FACUTA IN TIMPUL EXAMENELOR,NU ACUM..
1
EUR
4.6562
RON
23 Jul
noapte 18 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H