Răzvan Simion a DECIS cu cine îşi va petrece sărbătorile de iarnă

Mai sunt două luni până la sărbătorile de iarnă, dar asta nu le împiedică pe vedetele autohtone să îşi facă planuri pentru vacanţa de iarnă.

RomaniaTV.net
26 oct. 2015, 13:34
Răzvan Simion a DECIS cu cine îşi va petrece sărbătorile de iarnă

Printre vedetele care deja aşteaptă să intre în vacanţă se numără şi Răzvan Simion, care se pare că a decis în tocmai ce va face de Crăciun şi de Revelion.

Anul acesta, Răzvan Simion se va împărţi între familie şi actuala iubită. Mai exact, prezentatorul emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani” va sărbători Crăciunul în familie, alături de copiii săi, iar, de Revelion, vedeta va încerca să îşi găsească o locaţie unde să fie MC, locaţie unde va cânta şi iubita sa, Lidia Buble, fie să îşi aleagă o locaţie aproape de concertele iubitei, informează WoWBiz.ro.

Lidia Buble se destăinuie despre relaţia cu Răzvan Simion. PRIMELE DECLARAŢII ale vedetei

„Răzvan este foarte apropiat de fetiţa şi băieţelul său, aşa că, de Crăciun, a decis să petreacă împreună cu ei câteva zile. Diana, mama copiilor a fost de acord, la fel şi Lidia, aşa că, totul este bătut în cuie. Simion s-a gândit şi la programul pe care îl va face cu juniorii şi la ce cadouri le va cumpăra, astfel ca aceştia să nu simtă că el s-a despărţit de mama lor.

Înainte, nici nu se punea problema să lucreze de Revelion, însă, acum, de când este cu Lidia Buble, şi-a schimbat opţiunile. El intenţionează sa fie MC la o petrecere la care să fie prezentă şi iubita lui sau în cel mai rău caz să aibă „rolul” de gazdă într-o locaţie cât mai apropiată de cântările partenerei sale de viaţă”. au declarat surse din anturajul prezentatorului.

Citeşte şi  Lidia Buble a RECUNOSCUT: „Sunt pregătită să devin mamă. Am experienţă”