Răzvrătitele zodiacului. 3 zodii de femei greu de controlat

Sunt greu de cucerit, dar si mai greu de stapanit. Vorbim despre femeile independente, care nu sunt usor de impresionat si care nu pot fi tinute prea mult intr-un singur loc. Sunt cele care se bazeaza mult pe propriile forte in orice situatie. Barbatii care le cuceresc trebuie sa stie ca viata alaturi de ele nu este usoara.

20 dec. 2017, 15:09
Răzvrătitele zodiacului. 3 zodii de femei greu de controlat

Berbec

Impulsiva, energica si incapatanata, femeia din zodia Berbec simte nevoia sa fie in centrul atentiei si va face tot ce ii sta in putinta pentru pentru a se impune, fie ca e vorba de grupul de prieteni sau de cuplu. Si e foarte greu sa ii faci fata, pentru ca stie cum sa castige intotdeauna. E in stare sa sacrifice totul pentru propria-i independenta, astfel ca daca iti imaginezi ca o poti tine in frau te inseli amarnic.

Capricorn

Nativa acestei zodii nu suporta sa fie supusa. Este seful prin definitie, atat la serviciu, cat si acasa. Face numai si numai ce vrea, nu cere parerea nimanui pentru ca este convinsa ca are dreptate. Adora autonomia, in schimb, ii place sa ii faca pe altii dependenti de ea. Cei care stau prin preajma ei ai multe de invatat. Pentru ca femeia Capricorn este foarte ambitioasa si extrem de determinata in tot ceea ce face.

Varsator

Femeia Varsator isi iubeste libertatea atat de mult incat nu se va lasa niciodata condusa de cineva. Nu poate fi controlata, supusa. Prefera sa renunte la tot si sa o ia de la capat decat sa se simta incorsetata. Adora gustul libertatii si nici chiar atunci cand se afla intr-o relatie nu o va tine nimic in loc sa actioneze asa cum vrea ea. Practic, nu ii place sa depinda sentimental de cineva.