Invitaţie la teatru: „Recitalu’ Nostru” revine la Ceainăria ARTea!

Pe 31 ianuarie, de la ora 19:00 sunteţi invitaţi să vă delectaţi cu unul dintre cele mai non-conformiste spectacole tinere de teatru – "Recitalu' Nostru".

19 ian. 2016, 11:16
Invitaţie la teatru: „Recitalu’ Nostru” revine la Ceainăria ARTea!

O ediţie specială, cu un invitat la fel de special: CORNELIU REU! Revenim la Ceainaria ARTea – acolo unde a început totul. O seara de teatru, o seară de ceai cu artă!

Orice spectator îşi doreşte să descopere actorii aşa cum sunt ei, dezbrăcaţi de orice concepte şi concepţii, dezbăraţi de măştile grele care le ascund personalităţile. Un spectacol de teatru nu le poate oferi această satisfacţie. Aşa că cel mai bun răspuns la curiozităţile publicului este … un recital. Doar acolo, actorii nu sunt personaje. Actorii sunt oameni. Sunt ei înşişi. Cu caracterele lor. Cu poveştile lor. Cu secretele lor.

„Recitalu’ nostru” – o seară cu doi actori. O seară în care publicul este invitat în colţurile sufletelor artiştilor. Un eveniment cum rar întâlniţi în teatrul românesc. Vi se vor deschide uşile către inimile actorilor. O ora de poezie si teatru. O ora despre iubire, moarte si viata. Un recital structurat in patru parti captivante: „2 barbati fara jumate”, „Institutiile statului”, „Masochismul la barbati” si „Vise cinematografice”.

Cu: Tadeus Mincă si Sebastian Ghiţă
Coloana sonora: Corneliu Reu
Concept: Tudor Sicomaş
Suport artist: 20 RON

Rezervari: 0773 303 113 (Ceainaria ARTea) si 0756 801 398 (Tudor Sicomas, organizator)