ROMÂNIA-FRANŢA la CM de Rugby. „Stejarii” debutează miercuri la Cupa Mondială

ROMÂNIA-FRANŢA la CM de Rugby. Naţionala României joacă miercuri, de la ora 22.00, primul său meci la Cuma Mondială de Rugby care se desfăşoară în Anglia. Adversara "stejarilor" va fi reprezentativa Angliei.

23 sept. 2015, 09:05
ROMÂNIA-FRANŢA la CM de Rugby. „Stejarii” debutează miercuri la Cupa Mondială

ROMÂNIA-FRANŢA la CM de Rugby. „Stejarii” intră în competiţie direct în etapa a doua, urmând să întâlnească Franţa, naţională care are deja o victorie la această ediţie a Cupei Mondiale, 32-10 cu Italia. Reprezentativa „cocoşului galic”, vicecampioană mondială, este favorită la câştigarea grupei D, din care mai fac parte, pe lângă România, reprezentativele, Irlandei, Italiei şi Canadei.

ROMÂNIA-FRANŢA la CM de Rugby. Faţă de primul meci, cu Italia, antrenorul Franţei, Phillipe Saint-Andre, va păstra doar doi titulari. De partea noastră, cu o singură excepţie, Mihăiţă Lazăr în locul lui Andrei Ursache, echipa României din meciul cu Franţa este aceeaşi care a evoluat în ultimul meci de verificare dinaintea Cupei Mondiale, pierdut de „stejari” cu Tonga, pe stadionul Arcul de Triumf.

Citeşte şi CM de Rugby 2015 e gata de start. Programul complet al meciurilor, când joacă România

ROMÂNIA-FRANŢA la CM de Rugby. Căpitanul reprezentativei de rugby a României, Mihai Macovei, consideră că totul este posibil în meciul de debut la Cupa Mondială 2015. „Franța este o echipă mare, finalista ediției trecute a Cupei Mondiale. Cred că vom face un meci mare. Rezultatul îl vom vedea la final. Vom încerca să rezistăm, totul este posibil. Acest meci este cel mai important, deoarece este primul, iar primul joc este întotdeauna cel mai important, pentru a începe bine. Va trebui să rezistăm vitezei francezilor. Va fi, de asemenea, primordial să avem o apărare bună și să dăm dovadă de disciplină„, a declarat Mihai Macovei.

ROMÂNIA-FRANŢA la CM de Rugby. Meciul se va juca de la ora 22.00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1.