Roxana Vancea vorbeşte fără perdea. Vezi când a sărutat prima femeie şi de cine a fost îndrăgostită

Pune pe jar inima oricarui barbat, dar ea prefera compania femeilor. Roxana Vancea marturiseste ca nimic nu este mai senzual decat un sarut intre doua femei.

15 dec. 2015, 18:31

Este frumoasă, celebră, adoră sportul şi îi place să profite de fiecare moment, ca şi când ar fi ultimul. Aceasta ar fi descrierea perfectă a uneia dintre cele mai dorite vedete din showbiz-ul autohton, Roxana Vancea. Mai mult decât atât, deşi toată lumea ştie că are o pasiune pentru prietenul său, Mihai Bendeac, Roxana Vancea a surprins pe toată lumea când a recunoscut că îi plac şi femeile.

Roxana Vancea a mărturisit că de-a lungul timpului a sărutat mai multe femei decât bărbaţi.

„Nu mai ştiu cu câte femei m-am sărutat, nu le mai ştiu numărul, dar cu singuranţă că sunt mai multe cu bărbaţi. Îmi place să mă pup cu fete. Noi femeile stim ce vrem. Fetele au buzele mai senzuale, mai fine”, a aspus Vance, potrivit wowbiz.ro.

Întrebată când a sărutat prima dată o fată, Vancea a mărturisit că în anii de liceu, în fiecare zi, îşi săruta colega de bancă, Diana. De asemenea, fosta asistentă a declarat că a fost o singură dată îndrăgostită de o femeie, dar a fost părăsită. Decepţia a avut-o în primul an de facultate.

Roxana Vancea, imaginea cu care a încins Facebook-ul

Citeşte şi Roxana Vancea, sărut pasional cu un iepuraş Playboy

Cu ceva timp în urmă, Roxana Vancea a mai declarat că noua sa orientare sexuală nu se datorează unei dezamăgiri în dragoste, ci doar faptului că femeile sunt mult mai interesante.

„Nu am avut reacţii negative. Ai mei nu mi-au zis niciodată nimic de prietenii sau de prietenele mele. Îmi plac şi femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai specială. Doar ea!”, a spus fosta asistentă TV.