Ruxandra Dragomir, atac pe Facebook la fosta prietenă a Elenei Udrea

Înalta Curte de Casație și Justiție judecă joi contestația formulată de Elena Udrea față de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul "Gala Bute". Înainte de proces, Ruxandra Dragomir i-a transmis un nou mesaj de încurajare fostului ministru.

02 apr. 2015, 06:11
Ruxandra Dragomir, atac pe Facebook la fosta prietenă a Elenei Udrea

Ruxandra Dragomir a postat din nou un mesaj pe Facebook în apărarea prietenei sale, Elena Udrea.

„Elena nu esti singura! Pe 2.aprilie, la ora 9.00, ÎCCJ va judeca prelungirea măsurii de arest preventiv cu 30 de zile în cazul Elenei după ce avocaţii săi au depus contestaţie la decizia din urmă cu o săptămână.

Singura absenţă, nemotivată din punctul meu de vedere, este Ana Maria Topoliceanu – singurul suspect din dosar care nu este arestat la domiciliu sau preventiv. Ea, încasatoarea dovedită de şpăgi la minister, va sta acasă şi va privi cu sufletul la gură ce se întâmplă cu Elena în dosarul Gala Bute. Ştie că, dacă se va face dreptate, locurile se vor inversa. E singura care mâine se va ruga strâmb pentru răul altui om pe care a încercat să-l împingă in prapastie nevinovat fiind pentru a se salva pe sine.

Tuturor celor care o susţin pe Elena şi cred că avem nevoie ca dreptatea şi adevărul să iasa la suprafata le spun că trebuie să aibă încredere – la un moment dat, această pânză de păianjen a abuzurilor va fi perforată. Am speranţe mari că Elena va putea să-şi petreacă sărbătorile alături de mama sa şi de restul familiei, că se va putea bucura de Paşte ca orice bun creştin”.

ELENA UDREA, pledoarie pe Facebook înainte de sentinţă: Cum s-a născut „lotul Udrea”