Sfatul ginecologului: Cum să NU foloseşti un sterilet

Dacă în această perioadă vrei să vezi care sunt opţiunile tale în ceea ce priveşte contracepţia, una dintre metodele pe care ai putea să le iei în considerare este dispozitivul intrauterin. Feminis.ro a stat de vorbă cu Dr. Silviu Iştoc, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, care ne-a explicat care sunt cele mai mari mituri în care cred româncele când este vorba de dispozitivele intrauterine, care sunt cele mai frecvente efecte adverse, dar şi avantajele unui dispozitiv intrauterin, numit şi sterilet.

15 mart. 2016, 09:51
Sfatul ginecologului: Cum să NU foloseşti un sterilet

Dispozitivele intrauterine sau steriletele nu sunt destinate oricui, dar modelele din zilele noastre sunt considerate atât eficiente, cât şi sigure pentru majoritatea femeilor. În plus, această metodă contraceptivă este una de durată, având efecte pe termen lung.

L-am întrebat pe Dr. Silviu Iştoc, medic specialist Obstetrică-Ginecologie la un spital din Capitală, care sunt informaţiile pe care ar trebui să le ştie o femeie înainte de a alege această metodă contraceptivă numită şi sterilet.

Citeşte interviul integral