SIMONA HALEP renunţă: Este prea puternică pentru mine

SIMONA HALEP revine în competiţii în această săptămână, în turneul de la Wuhan (China), unde o va întâlni pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza. În avanpremiera acestei competiţii ea a acordat un interviu cotidianului francez L'Equipe.

22 sept. 2014, 12:28
SIMONA HALEP renunţă: Este prea puternică pentru mine

SIMONA HALEP a oferit ziarului L’Equipe explicaţii pentru eliminarea prematură de la US Open, ultimul turneu de tenis la care a participat. „Când a început US Open am simţit presiune. Toată lumea îmi spunea că pot câştiga un turneu de Grand Slam. Dar nu este aşa uşor, mereu ai meciuri grele. Lucic a jucat foarte bine, a revenit de la 5-2, s-a bătut pentru fiecare punct şi a meritat să câştige. Am fost dezamăgită pentru că în setul doi am cedat şi nu m-am mai bătut pentru puncte. A fost singura dată când mi s-a întâmplat.

Citeşte şi El este primul iubit al Simonei Halep. Povestea de dragoste a celei de-a doua jucătoare de tenis a lumii

Este dificil să accept această înfrângere, dar sunt o jucătoare normală care poate pierde meciuri. După US Open mi-am luat o scurtă pauză şi am fost la pescuit. Acum sunt pregătită pentru turneele din Asia şi sunt încrezătoare, deoarece am avut un an bun„, a declarat SIMONA HALEP, care a fost eliminată în turul trei la US Open.

Citeşte şi Monica Niculescu, salt URIAŞ în clasamentul WTA. Românca este performera săptămânii

Întrebată când va ajunge numărul 1 mondial, SIMONA HALEP a răspuns că acesta nu este un obiectiv pentru ea: „Locul 1 nu este un obiectiv pentru mine. Serena Williams este foarte puternică şi a jucat bine la US Open. Obiectivul meu din acest an a fost să mă calific la Turneul Campioanelor de la Singapore. Anul trecut am jucat în Turneul Campioanelor mici de la Sofia şi atunci am spus că vreau să ajung la marele Masters. Acum, sunt fericită că am reuşit acest lucru„.