Simona Halep a debutat cu victorie în sezonul american. 7-6, 6-0 cu Sloane Stephens

Simona Halep, principala favorită, s-a calificat, marți, în optimile de finală ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a dispus de americanca Sloane Stephens cu 7-6 (3), 6-0.

01 aug. 2017, 14:10
Simona Halep a debutat cu victorie în sezonul american. 7-6, 6-0 cu Sloane Stephens

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS 7-6, 6-0. Următoarea adversară a Simonei va fi columbianca Mariana Duque-Marino, numărul 115 mondial, care a eliminat-o luni pe americanca Shelby Rogers. Halep şi Duque Marino s-au mai întâlnit o dată, în 2011, când românca a câştigat cu 6-3, 7-6 în turul doi al calificărilor pe tabloul principal.

Click aici pentru a vedea meciul Simona Halep – Sloane Stephens

Cele mai importante momente ale meciului:

Game 19 Setul doi a fost fără istoric, încheindu-se în 25 de minute. 6-0 pentru Simona, care a câştigat meciul.

Game 13 Halep a câştigat tie-break-ul, 7-3, şi implicit primul set, cu 7-6, în 55 de minute

Game 12 Simona Halep ratează două mingi de set pe serviciul adversarei sale, care în cele din urmă câştigă game-ul şi egalează la 6. Primul set se va decide la tie-break.

Game 7 Fiecare jucătoare a realizat până acum câte un break, astfel că se merge cap la cap. Halep, care tocmai şi-a câştigat serviciul, conduce cu 4-3.

Game 1 Meciul începe cu Simona la serviciu. Sportiva noastră îşi câştigă serviciul la 30, după ce a revenit de la 15-30.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO DIGISPORT. Simona Halep şi Sloane Stephens s-au mai întâlnit de cinci ori până acum. bilanţul fiind favorabil româncei, scor 3-2 la general. Ultima confruntare a avut loc în aprilie 2015, în sferturile turneului de la Miami, când Halep a câştigat cu 6-1, 7-5. De remarcat însă că, din cauza accidentărilor, Stephens a avut o pauză foarte lungă, ea nedisputând niciun meci între august 2016 şi iulie 2017. A revenit abia la Wimbledon, anul acesta, când a pierdut în două seturi la Alison Riske. Astfel, nu-i de mirare că a coborât până pe locul 957 în ierarhia WTA, după ce în octombrie 2013 era a 11-a în lume.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO DIGISPORT. Simona Halep este cap de serie numărul 1 în turneul de la Washington, turneul unde mai joacă, dintre tenismanele cunoscute, franţuzoaica Kiki Mladenovic şi nemţoaica Julia Goerges, finalista turneului de la Bucureşti. Dacă o elimină pe Stephens, Halep va juca în turul următor cu Mariana Duque-Marino.