Spune ADIO laringitei în 2 zile! Află cum

Laringita este o afecțiune care apare, de cele mai multe ori, în anotimpurile reci şi însoţeşte o răceală puternică, însă nu trebuie să intri în panică! Acesta se poate trata în doar două zile cu ajutorul unor tratamente naturiste la îndemână.

RomaniaTV.net
20 oct. 2016, 10:23
Spune ADIO laringitei în 2 zile! Află cum

Leac cu gulie și miere

Unul dintre cele mai bune remedii pentru laringită este gulia. Iată ce trebuie să faci: taie o gulie albă în rondele. Apoi, trebuie să ungi rondelele cu miere. Așază-le unele peste altele, pune iar miere pe ele și leagă-le cu o sfoară alimentară curată.

Pune totul într-un bol, adaugă o lingură cu miere și lasă la macerat timp de 12 ore. Din sucul lăsat, consumă zilnic câte 3 lingurițe, înainte de fiecare masă, diluate în 50 de ml de apă. În 48 de ore, laringita va fi doar o urâtă amintire.

Citeşte şi  Bomba 100% naturală care te scapă de gripă şi răceală în doar 24 de ore!

Suc de lămâie

Și sucul de lămâie băut imediat ce este făcut te va ajuta să-ți tratezi laringita. Pune 2 lămâi la storcător. Peste zeama rezultată adaugă 100 de ml de apă și o linguriță de miere. Bea-l imediat. Repetă acest procedeu de 3 ori pe zi, timp de 48 de ore. După această perioadă, vei constata că te-ai făcut bine.

Infuzia de sunătoare

Și infuzia de sunătoare este excelentă în laringite. Pune 2 lingurițe de plantă uscată în 250 de ml de apă clocotită. Lasă la infuzat 7-8 minute. Reține că e necesar să bei 3 căni din acest ceai pe zi.

Citeşte mai mult pe click!sanatate.ro