Spune-mi cum fumează ca să-ţi spun ce caracter are

În ciuda faptului că fumatul dăunează grav sănătăţii, acest obicei a ajuns atât de popular încât felul în care o persoana fumează şi mai exact felul în care ţine ţigara poate scoate în evidenţă multe dintre trăsăturile de caracter ale acelei persoane.

RomaniaTV.net
10 mart. 2014, 07:30
Spune-mi cum fumează ca să-ţi spun ce caracter are

Felul in care o persoana fumeaza si felul in care tine tigara intre degete demonstreaza, potrivit sociologilor, ce trasaturi bune sau rele are din punct de vedere al caracterului.

Cercetatorii sustin ca felul in care un om tine tigara in mana poate sa scoata in evidenta chiar cea mai puternica trasatura a caracterului acelei persoane.

Asadar, in cele ce urmeaza, iata ce poti afla despre o persoana, doar in functie de felul in care tine tigara in mana.

A. Persoanele care fumeaza asa sunt persoane nesigure pe ele insele, carora le este frica sa nu piarda ce au mai drag in viata. De obicei au firi posesive si isi trateaza partenerii cu superioritate, incercand sa-i controleze.

B. Persoanele care fumeaza asa sunt persoane care se plictisesc foarte repede. De multe ori se straduiesc sa nu se piarda in detalii si se concentreaza foarte mult pentru a putea sa duca la bun sfarsit orice plan.
 
Continuarea pe Lyla.ro.