SUBIECTE MATEMATICĂ COMPER ETAPA II. Ce SUBIECTE au avut de rezolvat elevii la etapa a II-a a concursului COMPER MATEMATICĂ, vineri

SUBIECTE MATEMATICĂ COMPER ETAPA II. Elevii din ciclul primar şi gimnazial au susţinut vineri cea de-a doua etapă la matematică a concursului COMPER 2017, după ce în urmă cu o săptămână a avut loc proba la Limba Română. 

07 apr. 2017, 09:58

SUBIECTE MATEMATICĂ COMPER ETAPA II. 

Acestea sunt SUBIECTELE primite de elevii claselor a IV-a la etapa a II-a a concursului COMPER de MATEMATICĂ

SUBIECTE MATEMATICĂ COMPER ETAPA II date în anii anteriori 

COMPER 2017. MODELE SUBIECTE MATEMATICA COMPER 2017 etapa II şi BAREMELE de corectare. Subiectele ediţiei 2015-2016 – Matematica – Etapa II le găsiţi mai jos: 

MODELE SUBIECTE MATEMATICĂ Clasa Pregatitoare

MODELE SUBIECTE MATEMATICĂ Clasa I

MODELE SUBIECTE MATEMATICĂ Clasa a II-a

MODELE SUBIECTE MATEMATICĂ Clasa a III-a

MODELE SUBIECTE MATEMATICĂ Clasa a IV-a

MODELE SUBIECTE MATEMATICĂ Clasa a V-a

MODELE SUBIECTE MATEMATICĂ Clasa a VI-a

MODELE SUBIECTE MATEMATICĂ Clasa a VII-a

MODELE SUBIECTE MATEMATICĂ Clasa a VIII-a

Baremul de corectare (grila oarba) va fi postat pentru descarcare pe site-ul www.concursurilecomper.ro in data de 9 aprilie 2017 pentru concursul Comper-Matematica.

Vezi aici SUBIECTE COMPER MATEMATICĂ 2017 ETAPA I – regulament, MODELE şi rezultate. Vezi câte întrebări au avut elevii şi cum se află punctajul la proba de matematică a concursului, ETAPA I, care a avut loc în luna ianuarie

Subiectele ediţiei 2014-2015 – Matematică – Etapa II le găsiţi mai jos:

Subiectele ediţiei 2013-2014 – Matematică – Etapa II le găsiţi mai jos

 

VEZI AICI SUBIECTE ROMANA COMPER 2017, ETAPA A II-A

SUBIECTE MATEMATICĂ COMPER ETAPA II. Grilele de raspunsuri pentru elevi sunt disponibile pe site-ul Comper, in contul fiecarui mentor, dupa finalizarea inscrierii.

Descarcarea acestora se face gratuit, personalizat pentru fiecare elev inscris in concurs, prin accesarea meniului Editia curenta -> Etapa I -> Grile de raspunsuri pentru elevi din sectiunea Limba si literatura romana/ Matematica.

Grilele de raspunsuri pot fi imprimate alb-negru.

SUBIECTE MATEMATICĂ COMPER ETAPA II. Pentru Clasa pregatitoare nu exista grila de raspunsuri! Elevii vor rezolva cerintele si vor incercui raspunsurile corecte direct pe fisa de concurs (subiect).

Subiectele vor fi postate pe site-ul www.concursurilecomper.ro, in sectiunea Editia curenta -> Etapa a II-a -> Subiecte si bareme de corectare aferenta disciplinei de concurs, astfel:

ComPer-Matematica: subiectele vor fi postate in data de 6 aprilie 2017, dupa ora 22:00

SUBIECTE MATEMATICĂ COMPER ETAPA II. Elevii înscrişi la Etapa judeteana I sunt înscrişi automat şi la Etapa judeteana II. Pentru Etapa judeteana II vor fi înregistraţi numai elevii care participă pentru prima dată la concurs (nu au participat şi la Etapa judeteana I).
Pentru etapa naţională înscrierea în concurs se face în mod automat de către Organizator şi va fi comunicată participanţilor odată cu afişarea rezultatelor de la Etapa judeteana II. La această etapă naţională concurează primii 500 de elevi ierarhizaţi în funcţie de punctajele cumulate obţinute la paşii anteriori, pentru fiecare clasă de studiu şi pentru fiecare disciplină de concurs.

SUBIECTE MATEMATICĂ COMPER ETAPA II Fiecărui participant la etapa naţională i se va aloca un cont și o parola de acces la proba on-line de concurs, cu care va accesa site-ul www.concursurilecomper.ro. Conturile și parolele elevilor vor fi afișate în conturile mentorilor organizatori, aceștia având obligaţia de a le comunica elevilor participanţi. Conturile şi parolele vor fi valabile numai pe perioada desfăşurării concursului. Organizatorul nu este răspunzător de eventualele defecţiuni tehnice de accesare a site-ului şi care aparţin participantului. 

Programa de concurs – Ediţia 2016-2017 – Comper-Matematica poate fi consultată mai jos. 

Programa de concurs – Etapa a II-a 2016-2017:
 
 
 
 
 
 
 

Clasa a VIII-a