Te-ai îngrăşat de Sărbători? Acest ceai elimină grăsimea imediat

După excesele de mâncare făcute în perioada Sărbătorilor faci tot posibilul ca kilogramele depuse să dispară la fel de repede precum au apărut. De aceea, băutul de ceai regulat combinat cu o dietă sănătoasă și o cantitatea suficientă de apă vor ajuta la arderea grăsimilor abdominale într-un timp scurt.

05 ian. 2017, 14:12
Te-ai îngrăşat de Sărbători? Acest ceai elimină grăsimea imediat

Greutatea în plus afectează nu numai aspectul fizic și scade stima de sine ci, de asemenea, are efecte negative asupra sănătății, putând dezvolta boli precum:

– Hipertensiune;
– Probleme cardiace;
– Diabet;
– Osteoporoză;
– Insuficiență respiratorie;
– Migrene.

Pentru a evita toate acestea, poți apela la produse naturale pe care le poți folosi pentru a elimina în mod eficient kilogramele în plus.
Ceaiul natural care arde eficient grăsimile abdominale:
Acest ceai are proprietăți detoxifiante, care curăță organismul de toxinele acumulate.

Ai nevoie de:
– 1 cană cu apă
– 1 lingură de scorțișoară
– sucul de la jumătate de lămâie
– 1 lingură de miere
– puțin ghimbir ras

Mod de preparare:
Pune apa la încălzit într-o oală mică. După ce a început să fiarbă adaugi toate ingredientele enumerate, mai puțin mierea. O lași la foc mic 10 minute, după care o dai deoparte și o lași să se răcească. Apoi strecori ceaiul și îl torni în cană. Dacă vrei, îndulcește-l cu o lingură de miere.

Cum se ia:
Pentru a fi eficient, ceaiul se bea de două ori pe zi. O cană dimineața pe stomacul gol, și cea de a doua seara, înainte de culcare.

Dimineața, micul dejun trebuie mâncat după 30 de minute de la terminarea ceaiului.
Pentru ca ceaiul să fie eficient, este important ca dieta să fie echilibrată și să fie pe bază de alimente sănătoase. De asemenea, nu trebuie uitat de exercițiile fizice și de cei doi litri de apă care trebuie băuți zilnic.

Citeşte şi Cele mai bune ceaiuri pentru slăbit