TENTATIVĂ de SINUCIDERE în Arestul Central al Poliţiei Capitalei

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, arestat sub acuzaţia de furt, a încercat să-şi pună capăt zilelor în Arestul central al Poliţiei Capitalei. 

RomaniaTV.net
12 apr. 2018, 09:41
TENTATIVĂ de SINUCIDERE în Arestul Central al Poliţiei Capitalei

Polițiștii de la Arestul Central al Capitalei aflați în timpul serviciului au observat tentativa de suicid a bărbatului și au intervenit imediat, fiind ajutați de o altă persoană încarcerată, potrivit unui punct de vedere al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB),citat de EvZ.

În data de 10.04.2018, agenți din cadrul Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, au observat cum o persoană încarcerată a încercat un act suicidal. Agenții au intervenit imediat, sprijiniți de o altă persoană încarcerată în același spațiu. Concomitent, a fost solicitată și prezența personalului medical din Centrului.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la o unitate sanitară pentru o evaluare de specialitate, fiind în prezent internat într-un spital din sistemul penitenciar.

Cel în cauză are 44 de ani și se află sub un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt”, a precizat Serviciul de Informare și Relații Publice al DGPMB.