Test de personalitate: Cine a spart vaza? ​Afl​ă​-​ţi caracterul​ ​​în funcţie de cum judeci acest desen

Uneori, viata ne pune in situatia in care trebuie sa dezlegam mistere demne de Sherlock Holmes. Sunt cazuri greu de solutionat, in care nu exista urme vizibile, care sa indice un anume vinovat. Indicii, presupuneri si intuitia proprie sunt tot ce ai la dispozitie pentru a gasi solutia potrivita. In acele momente trebuie sa te bazezi pe abilitatea de a judeca si poti observa influenta personalitatii asupra modului in care iei decizii.

20 iul. 2017, 20:11
Test de personalitate: Cine a spart vaza? ​Afl​ă​-​ţi caracterul​ ​​în funcţie de cum judeci acest desen

Iata un test curios in care nu ai la dispozitie decat fotografia de mai jos pentru a descoperi vinovatul. Totul depinde de ceea ce vezi si ce crezi tu ca este determinant in solutionarea problemei. Tu esti mama care se afla intre micuti. Priveste cu atentie copiii din imagine. 

Cine a spart, oare, vaza? 

  1. Copilul A

Alegerea A pare cea mai evidenta. Copilul priveste in jos si lasa impresia ca are remuscari pentru ceea ce a facut. Este singurul asezat pe partea dreapta in vreme ce fratii sai stau in stanga si par sa-l invinovateasca pentru vaza sparta. Poti, totusi, spune fara teama ca gresesti ca el este vinovatul? Poate ca el este, de obicei, tapul ispasitor, victima pe care toata lumea o arata cu degetul desi nu exista suficiente dovezi care sa-l acuze.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.