Testul CADOULUI te dă de gol. Ai curaj să îl faci?

Dacă ar trebui să oferi un cadou unei persoane dragi, cum l-ai ambala? Alege, din colajul de mai jos, cadoul care îţi place cel mai mult şi află ce spune asta despre tine.

06 nov. 2015, 11:15
Testul CADOULUI te dă de gol. Ai curaj să îl faci?

Eşti generoasă atunci când vine vorba despre timp. Eşti o persoană destul de răbdătoare şi îţi faci întotdeauna timp pentru cineva care are nevoie de tine. Nu îţi place să fii grăbită, dar nici să grăbeşti la rândul tău.

Eşti generoasă atunci când vine vorba despre bani

Mergi pe principiul că trebuie să oferi pentru ca şi ţie să ţi se ofere. Atunci când vine vorba despre oameni şi cauze în care crezi, eşti dispusă să îţi dai şi ultimii bani din portofel. Adori să oferi cadouri, mai ales în perioada sărbătorilor.

Eşti generoasă atunci când vine vorba despre acte caritabile

Consideri că bani poate oferi oricine, însă uneori e nevoie să te implici mai mult. Ai o satisfacţie uriaşă atunci când îi ajuţi pe cei din jur. Voluntariatul te împlineşte.

Eşti generoasă atunci când vine vorba despre sentimente

Eşti o persoană blândă şi generoasă, care cu drag oferă un sfat şi o vorbă bună oricui are nevoie. Reuşeşti să empatizezi cu cei cu care discuţi şi nu ai dificultăţi în a îi face să te considere un vechi prieten, cu toate că e prima dată când vă vedeţi.

Descoperă interpretarea completă a testului pe feminis.ro.