Toamna aduce certuri. Ce semnificatie au visele despre anotimpuri

O zi ploioasa, de toamna sau o furtuna de zapada. Ori un camp cu flori de vara nemuritoare. Cu siguranta ai avut vise specific unui anumit anotimp. Iata semnificatia acestora.

14 oct. 2014, 14:36
Toamna aduce certuri. Ce semnificatie au visele despre anotimpuri

Primavara aduce schimbari

Daca ti se intampla ca in visul tau sa fie primavara, este semn ca in cel mai scurt timp iti vei schimba serviciul. Va urma o perioada plina de optimism, iar tu vei fi toleranta.

Daca in vis apare un vant usor de primavara, inseamna tradare, in timp ce ceata prevede ca vei avea succes in tot ceea ce ti-ai propus. Florile de primavara aparute in vis pot semnifica aventuri erotice.

Vara coincide cu perioadele stresante

Daca te visezi intr-o zi de vara inseamna ca-ti doresti sa-ti reuseasca totul ca la carte. Daca visezi o ploaie de vara cu grindina inseamna ca vei pierde ceva. Daca in vis iti apare curcubeul, este semn de speranta si succes.

Un astfel de vis apare si cand traversezi o perioada grea, stresanta. Totodata, mai poate insemna un castig financiar, cat si indiferenta ta fata de probleme. Nu numai ale tale, ci si ale altora.

Toamna aduce certuri

O zi mohorata de toamna inseamna ca vei avea parte de suparari de natura familiala (certuri cu partnereul, neintelegeri cu copiii).

Totodata, mai poate insemna si ca vei primi o veste buna. Toamna in vis iti mai poate prezice ca este timpul sa culegi beneficiile unor proiecte la care ai lucrat din greu. Daca o femeie nemaritata viseaza o zi tomnatica, are toate sansele sa-si gaseasca ursitul.

Citeste mai mult pe Clickpentrufemei.ro