Top 5 zodii de femei INTELIGENTE. Află cât de deşteaptă te-a făcut Mama Natură

Unele femei sunt istete pentru ca sunt intuitive, altele au o gandire analitica, mult mai profunda. Inteligenta se mosteneste in general pe linie genetica, dar mai tine si de influenta astrelor.

27 dec. 2015, 09:38
Top 5 zodii de femei INTELIGENTE. Află cât de deşteaptă te-a făcut Mama Natură

Iata, asadar, care sunt cele mai inteligente femei ale zodiacului:

Berbec

Femeile din Berbec pot fi numite pe buna dreptate genialele zodiacului. Nimic nu reprezinta o problema de nedescifrat pentru ele. Au o gandire logica, structurata, reusind sa gaseasca solutii si pentru cele mai complicate situatii. Din cand in cand se bazeaza si pe intuitie, dar nimeni nu-si da seama de asta. Desi impulsiva, are o gandire si o reactie atat de rapide, incat actioneaza intotdeauna in cunostinta de cauza.

Gemeni

La fel de inteligente ar putea fi considerate si nativele din Gemeni. Foarte cultivate, aceste native au intotdeauna un raspuns la indemana pentru orice intrebare. Sunt capabile sa poarte discutii cu profesori universitari specialisti in orice domeniu. Transforma foarte usor gandurile in cuvinte, avand abilitati lingvistice extrem de dezvoltate. Se adapteaza rapid si gandeste totul la rece.

Citeşte continuarea pe ELE.RO