Totul a fost FILMAT. Copil de 11 ANI, devorat de un TIGRU, sub ochii tatălui: O să mor, o să mor VIDEO

Un copil de 11 ani din Brazilia a fost devorat de un tigru chiar sub ochii tatălui care l-a lăsat să treacă de zona de protecţie. Mai mult, el i-a oferit bucăţi de carne pentru a hrăni felina. Întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

31 iul. 2014, 18:38
Totul a fost FILMAT. Copil de 11 ANI, devorat de un TIGRU, sub ochii tatălui: O să mor, o să mor VIDEO

Micuţul a fost filmat în timp ce se juca cu tigrul, ca apoi să înceapă să îi dea de mâncare bucăţi de carne. Într-un moment de neatenţie felina l-a prins printre gratii şi i-a sfâşiat mâna până la cot. Şocant este faptul că totul s-a întâmplat sub ochii tatălui copilului, cel responsabil pentru această tragedie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un chinez s-a aruncat în cuşca tigrilor de la zoo: Vreau să fiu hrana lor FOTO

 

Din cauza durerii, victima a început să urle: „O să mor, o să mor, nu îmi mai simt braţul„. Într-un final, el a fost salvat de un angajat al grădinii zoologice şi a fost dus de urgenţă la spital, însă a rămas fără o mână şi probabil nu se va mai întoarce niciodată într-o grădină zoologică.

Citeşte şi Cel mai frumos pui de tigru: Este atât de adorabil, încât ai vrea să îl strângi în braţe FOTO

În imagini se vede cum băiatul se joacă cu tigrul care se mişcă nervos în spatele gratiilor, pregătit să atace. Cu toate acestea, îngrijitorii spun că animalul este de obicei blând şi nu înţeleg de ce l-a atacat pe copil.