Trucuri pentru ca bateria iPhone-ului tău să ţină mai mult

Este un fapt recunoscut ca bateria de iPhone nu tine foarte mult. Totusi, aceasta poate fi folosita si o zi intreaga fara sa fie nevoie de reincarcare.

RomaniaTV.net
03 iun. 2013, 18:57
Trucuri pentru ca bateria iPhone-ului tău să ţină mai mult

Sunt cateva moduri simple prin care bateria unui iPhone poate fi ajutata sa „supravietuiasca” mai mult.

– Opriti functia „auto brightness” si reduceti luminozitatea cat mai mult. Luminozitatea ecranului este principalul consumator de energie electrica. Pentru ajustarea luminozitatii ecranului, functia este Settings > Brightness & Wallpaper.

– Opriti Equalizer-ul. Sunetul nu va avea aceeasi calitate, dar bateria va tine mai mult. Pentru a inchide aceasta functie Settings > Music > EQ.

– Actualizeaza e-mailurile mai rar. In loc ca telefonul sa verifice cutia postala la fiecare 5 minute, mai bine o data pe ora „hourly”, sau, si mai bine, cand vrea utilizatorul „manually”.

– Inchide din aplicatiile multitasking din background. Chiar daca sistemul de operare de pe iPhone gestioneaza bine energia folosita de aplicatiile din background. Ca sa fie oprite, trebuie apasat de doua ori, rapid, pe butonul „home”, apoi tinut apasat pentru mai mult timp, pana cand icon-urile incep sa tremure. Fiecare icon are in coltul din dreapta sus un „minus” rosu, care daca este apasat, inchide acea aplicatie.

– Opreste Push Notifications. Multi au pe telefon un cont de email sau o aplicatie care te avertizeaza cand este primit un mesaj. Actualizarea mesajelor prin email poate fi oprita de la Settings > Mail, Contacts, and Calendars > Fetch New Data. Alte notificari pot fi  modificale prin Settings > Notifications.

– Conexiunea LTE/3G poate fi oprita cand nu este necesara. iPhone are functia 3G, iar LTE este disponibila la iPhone 5. Aceasta poate fi orpita prin  Settings > General > Cellular.

Vezi toate trucurile pentru ca bacteria iphone-ului tau sa tina mai mult pe Playtech.ro