Valeriu Zgonea a pierdut procesul cu fosta iubită. Cât trebuie să plătească PENSIE ALIMENTARĂ

Valeriu Zgonea a pierdut procesul cu fosta iubită Carmen Gheorghe. Preşedintele Camerei Deputaţilor are obligaţia să dea 16,6% din venitul său copilului pe care îl are cu aceasta.

07 dec. 2015, 15:40
Valeriu Zgonea a pierdut procesul cu fosta iubită. Cât trebuie să plătească PENSIE ALIMENTARĂ

Zgonea, recent căsătorit cu Laura Bumbu- Zgonea, a avut până la acest nou mariaj încă două poveşti tumultuoase de iubire. Prima şi-a consumat- o cu ceva ani în urmă pe vremea în care nu era un politician renumit, cu Cristina, iar în urma acestei relaţii a rezultat un băiat, Dragoş. După câţiva ani de căsătorie, şeful deputaţilor a pus capăt mariajului şi a trăit o altă poveste de amor: Carmen. În urma iubirii lor a apărut pe lume o fetiţă, copil recunoscut de Zgonea. Cum ascensiunea politică a fostului lăcătuş- mecanic a fost una fulminantă, acestuia i-a crecut considerabil şi venitul, creştere care însă nu s-a simţit şi în bugetul fiicei sale.

Văzând că fostul concubin nu scoate bani din buzunar pentru copila sa, Carmen Gheorghe, mama fetei, l-a dat în judecată pe Zgonea pentru pensie alimentară.

Magistraţii au decis că Zgonea are obligaţia să dea 16,6% din venitul său copilei, potrivit libertatea.ro. Cum şeful deputaţilor are trecut în declaraţia de avere 74.256 de lei câştig, reiese că acesta va da lunar 990 de lei pentru întreţinerea minorei.