Vecinii, ŞOCAŢI de apariţia Denisei Manelista! Cum arată acum cântăreaţa!

Denisa Raducu, cunoscuta pe numele de Denisa Manelista, se confrunta cu probleme serioase de sanatate in ultima vreme. Apropiatii ei sustin ca artista ar suferi de o boala incurabila, la ficat, iar starea ei e din ce in ce mai rea. Vecinii, cel putin, au fost socati cand au vazut-o.

04 mai 2017, 07:54
Vecinii, ŞOCAŢI de apariţia Denisei Manelista! Cum arată acum cântăreaţa!

Denisa Manelista a umblat prin spitalele din tara si strainatate cateva saptamani bune ca sa-si rezolve problemele de sanatate. (Afla AICI detalii despre ce a facut Denisa la clinica din Austria) Din pacate insa, se pare ca blondina ar fi fost diagnosticata cu o boala incurabila. Dupa multe zile petrecute prin spitale unde ar fi fost supusa unor interventii chirurgicale, analize si investigatii, Denisa a fost externata si se afla acasa, iar cadrele medicale vin zilnic sa-i faca tratamentul.

Citeşte şi Denisa Manelista, în stare gravă: „Nu a fumat, nu a băut, nu s-a drogat”. Ce a făcut ea, facem cu toţii şi nu conştientizăm pericolul

Vecinii insa, cei apropiati de ea, sunt socati de ceea ce i s-a intamplat. Acestia nu-si pot inchipui cum o fata plina de viata, vesela si mereu cu zambetul pana la urechi, se poate transforma atat de tare in doar cateva saptamani.

„M-am speriat cand am vazut-o pe Denisa, credeti-ma, n-am recunoscut-o. M-am intalnit cu ea pe hol, in bloc, dupa Paste, avea branula in mana, si era foarte, foarte slaba, piele si os. Venea de la spital. N-am recunoscut-o. Nu era bine deloc. Era trasa la fata, suparata. Mi-am dat seama ca e bolnava rau dupa cum am vazut-o. Denisa e o fata foarte buna, cu zambetul pe buze, ajuta pe toata lumea, ne deschidea usile cand aveam bagaje in maini sau copii in carucioare, foarte politicoasa si mereu vesela. De 2-3 saptamani n-am mai vazut-o. Stiu ca e mereu cineva la ea, care are grija de ea, mama ei sau o prietena foarte buna. Am observat si vreo doua persoane intrand cu pachete si flori”, ne a spus o vecina de-a Denisei.