Veşti triste pentru fanii trupei Iris. Cristi Minculescu pleacă din nou, luându-i cu el pe Valter Popa şi Doru Borobeică

Veste şoc pentru fanii trupei Iris. Grupul se va rupe în două părţi după ultimul concert din vara aceasta. Cristi Minculescu va pleca împreună cu doi membri ai trupei.

08 iul. 2017, 08:20
Veşti triste pentru fanii trupei Iris. Cristi Minculescu pleacă din nou, luându-i cu el pe Valter Popa şi Doru Borobeică

Problemele din trupa Iris au dus la hotărârea membrilor de a rupe grupul în două. După o perioadă de trei ani în care în componenţa trupei au fost mai mulţi solişti, Cristi Minculescu a revenit pentru un ultim turneu, scrie libertatea.ro.

De data aceasta, solistul îi ia cu el şi pe Valter Popa și Doru Borobeică. Nelu Dumitrescu, cel care va păstra titulatura trupei şi-a găsit un nou solist, pe Costi Sandu, care a mai cântat la Direcţia 5 şi Krypton. De asemenea, Dumitrescu va încerca se pare să îl readucă în componenţa Iris pe Ion Olteanu, cel cu care a fondat trupa în 1976.

Problemele din Iris s-au agravat după ce Cristi Minculescu a părăsit a doua oară trupa pe motiv că tovarăşii lui nu i-au înţeles problemele de sănătate. Iris s-a reunit din cauza situaţiei financiare proaste pe care o aveau atât celebrul solist cât şi trupa în sine.

Citeşte şi NELU DUMITRESCU de la Iris are cancer. A făcut anunţul pe Facebook