Zodiac evreiesc. Ce îţi rezervă destinul

Afla ce semn esti in zodiacul evreiesc si ce iti rezerva destinul. Descopera laturile ascunse ale personalitatii tale, cele pe care nici nu le-ai intuit pana acum.

27 mart. 2017, 14:33
Zodiac evreiesc. Ce îţi rezervă destinul

Zodiac evreiesc – Ce iti rezerva destinul

ALEPH – BIVOLUL (20 martie – 5 aprilie). Cei nascuti in aceasta zodie nu se dau batuti niciodata. Sunt persoane extrem de ambitioase, iar destinul le rezerva multe provocari, incercari de pe urma carora se aleg cu satisfactii imense. Obtin succesul greu, dar este unul de durata!

BETH – CASA (6 aprilie – 21 aprilie). Persoanele nascute in aceasta zodie nu isi imagineaza viata departe de casa. Tin foarte mult la familie, iar in destinul lor este scris sa aiba o familie frumoasa si numeroasa.

GIMEL – CAMILA (22 aprilie – 10 mai). Persoanele nascute in zodia Camilei au harul de a gasi intotdeauna solutia potrivita indiferent de probleme. In destinul lor nu exista mari incercari caci ei sunt oamenii norocului.

DALETH – POARTA (11 mai – 21 mai). Acesti nativi se afla mereu intre doua lumi, intre doua porti. Viata ii va pune la incercari. Sunt nevoiti sa faca alegeri de fiecare data cand au de luat o decizie, chiar si cea mai banala dintre ele.

HE – FEREASTRA (22 mai – 10 iunie). Persoanele nascute in aceasta zodie sunt destul de timide. Viata le invata sa fie mai curajoase. Obstacolele pe care le intalnesc au menirea sa le faca mai puternice.

VAU – CARLIGUL (11 iunie – 22 iunie). Acesti nativi sunt extrem de incapatanati si de orgoliosi. Nu renunta la pozitia lor si sunt extrem de greu de combatut. Destinul le rezerva multe surprize, iar norocul este de partea lor, mai ales in dragoste.

Citeşte mai mult în Revista Teo