6 lucruri pe care bărbaţii le doresc în pat de la femei

Dacă, nu de puţine ori, bărbaţii au dat-o în bară atunci când au încercat să ghicească ce doresc femeile în dormitor şi vicerversa este la fel de valabilă. Cea mai bună modalitate de a afla ce vrea iubitul/a ta între cearceafuri este să-l/o întrebi sau să fii atent la mesajele subtile pe care ţi le transmite în timpul actiunii.

19 ian. 2018, 21:34
6 lucruri pe care bărbaţii le doresc în pat de la femei

Iata ce vor, in general, barbatii in dormitor.
1. Vorbeste deocheat

In timpul sexului, orice ii vei spune se va excita, chiar daca nu vei scoate decat cateva sunete, precum ohhhh, hmmmm, daaaa. Asta inseamna ca nu trebuie sa-ti storci creierii pentru a descoperi cele mai murdare cuvinte care exista sau ca trebuie neaparat sa vorbeste precum starletele porno.
2. Sexul, ocazional, rapid

Este adevarat ca foarte multi barbati considera ca „preludiu” este un cuvant care provine din cine stie ce sport exotic. In acelasi timp, insa, exista si barbati carora le place isi sa excite la maximum partenera inainte de penetrare. Cu toate acestea, uneori, o partida scurta si intensa este apreciata. Mai ales cand nu e nimic planificat, spre exemplu, intr-o dupa amiaza, fara nicio pregatire, amandoi imbracati sa o faceti rapid in picioare, sprijinandu-va de perete.
3. Sa te saruti cu o alta femeie

Unei femei nu-i place sa vada o alta dandu-i tarcoale iubitului sau. Astfel ca o cerere de acest tip ramane, de cele mai multe ori, doar o fantezie si nimic mai mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...