Colegul lui Paul Walker din „Fast and Furious”, DEVASTAT. Ce gest ZGUDUITOR a făcut la locul accidentului

Moartea lui Paul Walker a cutremurat lumea Hollywood-ului, în special pe apropiaţii actorului din seria "Fast and Furious". Tyrese Gibson este pur şi simplu dărâmat după dispariţia lui Paul Walker, dovada şi un gest considerat de unii inexplicabil şi deplasat pe care l-a făcut la locul accidentului ce i-a fost fatal prietenului său.
Romania TV
03 dec. 2013, 09:59
Colegul lui Paul Walker din

Tyrese Gibson a jucat alături de Paul Walker în seria „Fast and Furious” şi pare de neconsolat în urma dispariţiei colegului şi prietenului său. Prezent la locul unde s-a petrecut tragedia, Tyrese nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi, în plus, a făcut un gest care unora le poate părea deplasat, dar pe care el îl consideră unul care onorează memoria lui Paul Walker.


MOMENTUL IMPACTULUI, surprins de camerele de supraveghere: CUM a murit Paul Walker VIDEO

Tyrese Gibson s-a numărat printre sutele de oameni care au aprins lumânări şi au depus flori la locul accidentului în care a murit Paul Walker. Rapperul a avut un acces de plâns violent şi nu a putut scoate niciun cuvânt înainte de a pleca. El a luat, însă, de la locul accidentului o bucăţică din epava bolidului în care şi-au pierdut viaţa Paul Walker şi Roger Rodas. Ulterior, el a fotografiat bucăţica de material ars şi a postat imaginea pe Facebook, alături de un mesaj care îţi dă fiori: „Voi păstra mereu energia ta cu mine #AshesOfAnAngel (cenuşa unui înger, n.r.) marea familie Fast te va păstra mereu viu şi te va iubi mereu. Paul este sufletul acestei francize şi vom face în aşa fel încât energia şi spiritul lui să trăiască veşnic”.

Coincidenţă STRANIE privind moartea lui Paul Walker

Paul Walker a murit într-un teribil accident rutier produs sâmbătă, în California, unde participa la un eveniment caritabil. El se afla într-un bolid Porsche Carrera condus de prietenul şi consilierul său financiar Roger Rodas, fost pilot de curse, decedat şi el în accident. Maşina a izbit un pom şi a explodat, corpurile celor doi aflându-se înăuntru în momentul incendiului.

Ultimele clipe ale lui Paul Walker. Vezi care au fost vorbele actorului înainte de a-şi pierde viaţa

Potrivit anchetatorilor, principala cauză a accidentului a fost viteza excesivă şi, probabil, o cascadorie eşuată, date fiind urmele de cauciuc ars de pe carosabil. De asemenea, se pare că bolidul, care urma să fie expus într-un showroom, dar a fost „deturnat” de cei doi înainte, avea şi un defect din fabricaţie la sistemul hidraulic.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Când pot fi scoși banii de la Pilonul II? Ce trebuie să știe cei care au cotizat la pensiile private
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Lovitură devastatoare pentru Mădălin Ionescu. A pierdut cel mai drag om
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'