Anamaria Prodan, demolată de prima soţie a lui Reghecampf: „Karma funcţionează”

Mariana Pfeiffer a fost părăsită după 13 de ani căsnicie de Laurenţiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan rămăsese însărcinată cu soţul ei. Acum, povestea se repetă cu Anamaria în rolul de soţie părăsită.

17 oct. 2021, 08:44
Anamaria Prodan, demolată de prima soţie a lui Reghecampf: „Karma funcţionează”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se despart după o vară mai bogată ca o telenovelă pentru cei doi. Antrenorul Craiovei deja a făcut anunţul oficial, în timp ce sexy-impresara se pregăteşte luni să anunţe oficial ce a decis în legătură cu unul dintre cele mai frumoase mariaje din showbizul românesc. În plin scandal de divorţ a apărut şi prima soţie a lui Reghe, care atrage atenţia că povestea se repetă, de data aceasta cu Anamaria Prodan în rolul femeii părsite pentru amanta gravidă.

Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.

Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe. Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit”, sunt primele cuvinte ale Marianei.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de prima soție la telefon. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007. Au avut doi copii, o fetiţă care s-a stins din viață la o vârstă foarte fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă, şi un băiat, Luca, acum în vârstă de 19 ani.

Anamaria Prodan, urmărită de „blestemul” primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a spus după ce i-a „furat” bărbatul

Mariana Pfeiffer a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a ales să se despartă de ea printr-un apel telefonic. „Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: „Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună!”. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim”, spunea acum câţiva ani Mariana Pfeiffer.

De altfel, Anamaria Prodan a confirmat dezvăluirile fostei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf la o emisiune TV. Întrebată dacă l-a despărţit pe antrenor de fosta soţie, sexy-impresara a spus: „Da, dar mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai aveau nicio treabă. Eu eram divorțată. Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram, da, dar la ce mod… Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este. Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost „Da!” răspunsul, ne vom căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale!”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt pe punctul de a divorța. Antrenorul Universității Craiova a anunțat că a depus deja actele și că își dorește să încheie cel de-al doilea său mariaj. Chiar dacă Anamaria a negat vehement că se va ajunge în acest punct, scandalul a căpătat proporții uriașe după ce s-a aflat că soțul ei ar fi lăsat-o însărcinată pe Corina Bilcon.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de prima soție la telefon. Dezvăluiri-bombă făcute de Mariana Pfeiffer: „Asta mi-a spus!”

Au apărut deja în toată presa și imagini în care Laurențiu Reghecampf apare alături de femeia cu care ar locui deja la Craiova. În condițiile date, Anamaria Prodan a decis să vină cu lămuriri. A dezvăluit că urmează să spună tot ce se întâmplă și că a luat o decizie finală în privința căsniciei ei. „Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am să postez declarația oficială a familiei mele și am să anunț decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecampf!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.  Mesajul a fost însoțit de o imagine în care vedeta pare să fi făcut o nouă referire la cea care ar aștepta un copil cu Laurențiu Reghecampf. „În viață, alegerile ieftine te costă scump„, a scris Anamaria, într-o conversație.

Reacția soției lui Laurențiu Reghecampf a venit la scurt timp după ce aceasta îi declarase război Corinei Bilcon, pe numele real Corina Caciuc. Le-a promis urmăritorilor ei că va veni cu un atac devastator. „Scoatem la ‘tablă’ fiecare ‘divă’ care pândește, agață, distruge familii, copii… meserii, cariere, bărbați sau femei!„, a precizat Anamaria Prodan.

Agentul de jucători l-a angajat deja pe avocatul Don Schiller, cel care are un trecut faimos. Este cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au adunat, în cei 13 ani de căsnicie, mai multe vile, maşini de lux şi conturi în diferite bănci. Au o avere uriașă și rămâne de văzut cum se vor înţelege la partaj.

Anamaria Prodan a locuit, până de curând, în apartamentul de patru milioane de euro. Este doar unul dintre cele peste 20 de locuinţe pe care le deţine alături de Laurenţiu Reghecampf. În afara apartamentului din Dubai, cei doi mai deţin vile şi în Statele Unite şi Europa.

Antrenorul Universităţii Craiova are o adevărată colecţie de maşini de lux. În 2019 Reghe avea, în garaj, bolizi în valoare de 3.2 milioane de euro. Pe cel mai scump a plătit aproape jumătate de milion de euro.

Pasiunea pentru „bijuterii pe patru roţi” o are şi Anamaria Prodan, care şi-a făcut în acest an un cadou exclusivist. În momentul în care era în Dubai, a achitat 280.000 de euro pentru un Lamborghini Huracan Evo, care are nevoie de 3.1 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.


loading...