Anamaria Prodan îi face praf pe Reghe şi amanta după şedinţa foto: „Reghe limbă de aur face promisiuni şi declaraţii”

Anamaria Prodan îi face praf pe Reghe şi amanta, după şedinţa foto pe care cei doi îndrăgostiţi au realizat-o zilele trecute. Impresara nu poate să se abţină şi îi atacă din nou. Dacă înainte se lua doar Corina Caciuc, acum i-a venit şi rândul antrenorului.

11 dec. 2021, 16:25
Anamaria Prodan îi face praf pe Reghe şi amanta după şedinţa foto: „Reghe limbă de aur face promisiuni şi declaraţii”
Anamaria Prodan îi face praf pe Reghe şi amanta

Anamaria Prodan îi face praf pe Reghe şi amanta. Impresara comentează în stilul său caracteristic nu doar pictorialul celor doi, ci şi declaraţiile lor, după ce antrenorul Universităţii Craiova a mărturisit că se simte un bărbat împlinit lângă actuala iubită şi o va proteja de toate atacurile.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a aruncat BOMBA în direct: „Nu, noi nu am divorţat, m-a sunat copilul plângând!”

Anamaria Prodan îi face praf pe Reghe şi amanta

REGHE LIMBA DE AUR FACE PROMISIUNI SI DECLARAȚII AMANTEI GURA DE AUR. CE ROMANTIC! DECOR DE VIS! CE FERICIRE, VAI DE VAI! IL IA LA MANA PE LIMBA DE AUR GURA DE AUR DACĂ FACEM COMENTARII.

CATA ORIGINALITATE SA COPIEZI ȘEDINȚA FOTO PE CARE SOȚIA LIMBUTEI DE AUR A FĂCUT O TOP ACUM 2 ANI. TREBUIE SA-I ÎNVĂȚAM SA SE ÎMBRACE, SA-I ÎNVĂȚAM CUM SE STA CU MÂINILE LA POZE,  CA SE TOT ÎNTREABĂ PE VIDEO AMÂNDOI CE SA FACĂ CU MÂINILE.

GREA VIAȚA DE VEDETA MAI ALES CÂND TE STRIGA LUMEA GURA DE AUR SI PE TATAITA … SCUZE REGHE LIMBA DE AUR. NE FACEM TIMP SI LE ORGANIZAM O ȘEDINȚA FOTO IN DECOR ADEVĂRAT DE VIS ( URAT🤣🤣🤣)II ÎNVĂȚAM SA STEA NATURAL IN FATA CAMEREI, CA NE POMENIM CA IESE DRAGOSTEA PRIN PORI SI NE INUNDA SI FACEM SI RETUȘ LA BĂRBIȚĂ GURITEI DE AUR , DAM CU MULTA ACUARELA PE PIELE SA OBTINEM O SINGURA CULOARE A PIELII 🤣🤣🤣🤣

CACI PETELE SUNT SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT/ ADUCEM MAKE UP PROFESIONAL, HAINE ADEVĂRATE DE DIVA DE AUR LUATE PE MĂSURI NU AȘA CA PE GARD/ LIMBA DE AUR TREBUIE SA FACĂ CURAT IN CONTURI SI IN BUZUNARE, SA SCOATĂ CE MAI ARE CA ALTFEL E FURTUNA, CACI GURITA DE AUR MUSCA LIMBUTA DE AUR IMEDIAT SI DA SÂNGELE PE NAS!

GLUMIM SI NOI DE SARBATORI CU VOI, FĂRĂ SUPĂRARE, CĂCI DACĂ E CU SUPĂRARE SI NU AVEM SIMTUL UMORULUI NU NE INTERESEAZĂ SI POATE ȘEDINȚA FOTO O SA IASĂ … DAR COPIA RĂMÂNE TOATĂ EXISTENȚA DOAR O SIMPLA COPIE SI ȘEDINȚA FOTO ….

OATE DACĂ AM CEVA TIMP LIBER ARANJATA DE FETELE MELE FABULOASE SI COORDONATA DE BĂIATUL MEU DE VIS… O SA SEMENE, DAR NICIODATĂ NU O SA RĂSARĂ.

PS: POATE LE ADUCEM AMINTE LUI LIMBA DE AUR SI GURA DE AUR ( CACI NE AU INTERZIS SA LE PRONUNȚĂM NUMELE) CA IN FATA UNUI COPIL TREBUIE SA AI DECENTA CA PARINTE ( TATA LIMBA DE AUR ) SI GURA DE AUR ….TREBUIE SA ÎNȚELEAGĂ CA AURUL DACĂ ESTE DE 9 K NU ESTE CONSIDERAT BIJUTERIE. PAMFLET🙌👁„, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Anamaria Prodan a făcut plângere la Parchet

Agentul FIFA susține că a depus o plângere la Parchet și că antrenorul Universității Craiova urmează a fi notificat.

Anamaria Prodan susține că a ajuns la o astfel de decizie din cauza fiului celor doi, Laurențiu junior (13 ani), despre care spune că ”trăiește o dramă”.

”Da, eu am depus o plângere la Parchet, dar moment nu pot să declar altceva. Trebuie să fie momentul zero, trebuie să se termine această mizerie. Este doar o încercare de a-mi salva demnitatea familiei. Din acest moment, el (n.r. – Laurențiu Reghecampf) nu mai face parte din această familie”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.


loading...
Partenerii noștri