Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre divorţ: „Eu nu mi-am verificat soţul, deşi aveam parolele la comun”

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre divorţ. Impresara face eforturi să înţeleagă atitudinea lui Reghe, de a-şi părăsi familia şi a începe o nouă viaţă alături de amanta lui, Corina Caciuc, care îl va face tată a treia oară.

23 nov. 2021, 14:03
Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre divorţ: „Eu nu mi-am verificat soţul, deşi aveam parolele la comun”
Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre divorţ

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre divorţ. Chiar dacă speculaţiile privind despărţirea lor existau încă de la începutul anului, cei doi dezminţeau acest lucru. Mai mult decât atât, vedeta şi-a dus soţul la biserică pentru reînnoirea jurămintelor. În cele din urmă, Reghe a declarat public că a cerut divorţul.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, prima reacţie la pozele cu Kamara şi Corina Caciuc: „Kamara i-a dat mesaj lui Reghe”

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre divorţ

Noi am fost o echipă de temut. Așa am văzut eu drumul nostru de când ne-am regăsit. Eu veneam dintr-o căsnicie din care ieșisem de doi ani. Nu a știut nimeni.

Eu nu mi-am verificat soțul! Nu i-am umblat în telefon, deși aveam parolele la comun. Nu aveam gelozii. Eram mândră că lumea îmi admira soțul. Nu-mi pare rău că nu i-am controlat telefoanele.

Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată. Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!”, a declarat Anamaria Prodan pentru o emisiune TV, potrivit Wowbiz.ro.

Anamaria Prodan o distruge pe Corina Caciuc

Anamaria Prodan a comentat dur aventura extraconjugală a soțului ei, Laurențiu Reghecampf. „Eu nu m-am uitat către lumea asta de proastă factură. Mereu am râs de astfel de fătuci. Le spuneam şi jucătorilor să nu se uite spre aşa ceva!

Noi am crezut că Reghe se va trezi, dar nu mai e cazul. Mi-aş dori să se trezească, dar pentru el, pentru imaginea lui. Este foarte dureros că după 16 ani în care ai construit atâtea… Noi am fost o echipă indestructibila, de temut.

Eu aşa am văzut drumul nostru după ce ne-am regăsit. Veneam amândoi după căsnicii eșuate, asta ne-a ajutat.

M-am trezit într-o realitate cruntă, dar am înţeles că alegerile foarte ieftine se plătesc foarte scump! Fiecare îşi trăieşte viaţa cum crede de cuviinţă. Eu am gândit viaţa lui Reghecampf într-un alt fel. Se pare, însă, că soţul meu gândeşte altfel de foarte mulţi ani”, a declarat Anamaria Prodan.


loading...
Partenerii noștri