Aviz amatorilor. O prostituată a ucis cu sânge rece un client prea pretenţios

O damă de companie este acuzată că a omorât în bătaie un client cu care nu a reuşit să se înţeleagă în privinţa serviciilor pe care urma să le presteze.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 12:14
Aviz amatorilor. O prostituată a ucis cu sânge rece un client prea pretenţios

Natalia Woolley este o prostituată de 38 de ani din Rusia care îşi desfăşoară activitatea în Marea Britanie. Pe lista ei de clienţi se afla un bărbat care a fost găsit mort în propria locuinţă în luna februarie şi pe care este acuzată că l-a ucis cu sânge rece.

Procurorii susţin că Natalia l-a omorât în bătaie pe bărbatul de 69 de ani, un fost contabil rămas văduv şi care îşi găsise alinarea în braţele femeilor uşoare. Femeia, care se descrie singură pe un site de specialitate drept „incredibil de sexy şi cu forme pline”, a acceptat să meargă acasă la Winston Fernandez, însă odată ajunsă acolo nu a reuşit să se înţeleagă cu clientul asupra serviciilor pe care urma să le presteze pentru cele 600 de lire sterline, cât are tariful.

Când bărbatul a încercat să obţină ceea ce dorea cu forţa, Natalia a început să-l lovească şi nu s-a oprit până când bărbatul nu a rămas inert. Speriată de ceea ce a făcut, femeia ar fi tăiat apoi liniile telefonice şi ar fi fugit de la locul crimei.

Cadavrul bărbatului a fost găsit după aproape o lună, în stare avansată de putrefacţie, iar legiştii au descoperit că acesta avea 17 coaste rupte, mai multe oase fracturate şi multiple leziuni interne care i-au cauzat moartea.

Rusoaica nu se afla la prima întâlnire cu pensionarul Winston Fernandez, care dezvoltase, se pare, o obsesie pentru voluptuoasa blondă, după cum rezultă chiar dintr-o caracterizare pe care i-a făcut-o pe un site de escorte. Natalie Wooley neagă că l-ar fi ucis pe bătrân, dar a recunoscut că l-a lovit în legitimă apărare.