Călăraşi: Un bărbat care a încercat să îşi violeze mama, arestat preventiv

Un bărbat de 45 de ani din judeţul Călăraşi, care a încercat să îşi violeze mama, a fost arestat preventiv, luni, după ce iniţial dispăruse de acasă, fiind prins ulterior de către poliţişti.

RomaniaTV.net
13 aug. 2012, 11:52
Călăraşi: Un bărbat care a încercat să îşi violeze mama, arestat preventiv

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, inspector Ramona Tudor, în noaptea de 8 spre 9 august, bărbatul, care consumase băuturi alcoolice, a încercat să întreţină raporturi sexuale cu mama lui, o femeie în vârstă de 72 de ani.

„Este un bărbat de 45 ani, din comuna Belciugatele, suspectat de tentativă de viol asupra mamei sale, după ce, în noaptea de 08 spre 09 august, pe fondul consumului de alcool a încercat să întretină raporturi sexuale cu mama sa, o femeie de 72 ani. Victima a ţipat, fiind salvată de ceilalţi membri ai familiei. Agresorul a reuşit să fugă, fiind prins ulterior de poliţişti”, a spus Ramona Tudo.

Ulterior, bărbatul a fost reţinut, iar magistraţii Judecătoriei Lehliu Gară au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 zile. Suspectul a fost dus în arestul IPJ Călăraşi.