Candidatura lui Klaus Iohannis la prezidenţiale şi la şefia PNL, validată în mai multe filiale

Klaus Iohannis a fost validat drept candidat al PNL la Preşedinţia României de mai multe filiale ale partidului. Totodată acestea au decis că îl vor susţine pe primarul Sibiului pentru şefia PNL.

RomaniaTV.net
16 iun. 2014, 09:37
Candidatura lui Klaus Iohannis la prezidenţiale şi la şefia PNL, validată în mai multe filiale

Delegaţia Permanentă a PNL Giurgiu a decis, la sfârşitul săptămânii trecute, că îl susţine pe Klaus Iohannis la funcţia de preşedinte al PNL la Congresul de la sfârşitul lunii precum şi pentru candidatura la Preşedinţia României la alegerile din acest an.

‘În vederea apropiatului Congres al PNL, Delegaţia Permanentă a filialei teritoriale a PNL Giurgiu s-a întrunit pentru a stabili numărul delegaţilor şi punctele de vedere ce vor fi susţinute acolo. Vom participa la Congres cu un număr de 36 de delegaţi de drept, iar aceştia vor susţine candidatura domnului Klaus Iohannis şi pentru funcţia de preşedinte al PNL şi în ceea ce priveşte funcţia de preşedinte al României’, a declarat luni, pentru Agerpres vicepreşedintele PNL Giurgiu, Marian Măroiu.

Johannis riscă să NU poată candida la şefia PNL din cauza unor RESTANŢE la plata cotizaţiei de membru

Şi filiala Botoşani îl va susţine candidatura lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii politice, la Congresul de la sfârşitul lunii, precum şi pentru Preşedinţia României, a anunţat, luni, liderul liberalilor botoşăneni, Florin Ţurcanu.

Potrivit acestuia, decizia a fost adoptată, duminică, de Delegaţia Permanentă a filialei. Aceeaşi structură de conducere a aprobat susţinerea fuziunii dintre PNL şi PDL.

La Maramureş, Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat cu majoritate de voturi susţinerea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul partidului ce va avea loc la sfârşitul lunii iunie.

‘Noi, liberalii maramureşeni, am decis în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente să îl susţinem la Congresul de la sfârşitul lunii iunie pe Klaus Iohannis. Sper ca imaginea noastră, a partidului, să sufere modificări pozitive. Sper să reuşim să comunicăm mai bine pentru că asta a fost marea noastră problemă’, arată, potrivit comunicatului, preşedintele PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş.

Iohannis, atacat cu DEZVĂLUIRI GRELE. „Dacă sunt adevărate, adversarii se vor înfrupta din LEŞUL liberalului”

Acesta admite că liberalii au făcut greşeli de comunicare publică, greşeli care au trimis PNL în opoziţie.

‘Noi nu am reuşit să comunicăm cu electoratul pe deciziile luate de noi. Ieşirea de la guvernare ne-a costat foarte mult pentru că nu am comunicat bine. Trebuie să luăm o decizie la rece, cu certitudinea ca acela pe care îl alegem preşedinte în acest congres va putea fi candidatul nostru la prezidenţiale’, a mai spus Ovidiu Nemeş.