Cătălin Scărlătescu, mesaj vehement pentru Dan Voiculescu. Celebrul bucătar are mai multe procese cu Antena 1

Cătălin Scărlătescu a reacţionat neaşteptat cu privire la procesul pe care grupul Antena Group i l-a intentat după plecarea sa din emisiunea "Chefi la cuțite" de la Antena 1. Celebrul bucătar i-a adresat un mesaj clar lui Dan Voiculescu, fostul proprietar al grupului media.

15 mart. 2024, 16:49
Cătălin Scărlătescu, mesaj vehement pentru Dan Voiculescu. Celebrul bucătar are mai multe procese cu Antena 1
Cătălin Scărlătescu, mesaj vehement pentru Dan Voiculescu. Celebrul bucătar are mai multe procese cu Antena 1

Cătălin Scărlătescu, mesaj vehement pentru Dan Voiculescu. Fostul jurat de la „Chefi la cuţite” a transmis că situația din Antena 1 este una alarmantă, cu vedete care pleacă una după alta. Acesta consideră că oamenii sunt obligați să părăsească trustul, din cauza unui mediu de lucru nefavorabil.

„Sunt niște băieți acolo care încă se mai cred în epoca de piatră. Cred ei că pot să facă rău oamenilor. Bătrânul Voiculescu încă nu s-a trezit să vadă ce a lăsat în urmă acolo. Gândiți-vă doar anul trecut câte vedete le-au plecat. Este cineva acolo care vrea răul Antenei. Vă spun sincer. Eu nu am vrut să plec de la Antena 1 niciodată. Am fost forțați pentru că, după 9 ani de colaborare, n-au avut bunul simț să înțeleagă ce vrem noi. S-au trezit ei așa că sunt stăpâni”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.

Citeşte şi: Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, dată în judecată de Antena 1! Războiul ia amploare, trustul a deschis un nou proces împotriva foștilor jurați de la Chefi la cuțite

În mesajul său către Dan Voiculescu, Cătălin Scărlătescu a evidențiat faptul că mulți angajați importanți, inclusiv el însuși, au fost forțați să plece în alte direcții, unii optând pentru Kanal D și Pro TV, şi a făcut referire și la alți colegi de breaslă, precum Mihai Bendeac, Dan Negru și Cosmin Seleși, care au schimbat taberele, trecând la alte televiziuni.

„Gândiți-vă… au plecat Bendeac, am plecat noi trei, a plecat Seleși, a plecat Dan Negru și mai câți de la Observator, de la Antena Stars. Să faceți o listă să vedeți câți oameni de valoare au plecat de acolo, noi fiind cei mai puțini valoroși. Și o să mai plece. Atitudinea asta nu poate să ducă la un lucru bun. Eu nu pot să blamez pe cineva, doar sistemul lor ciudat”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Citeşte şi: Chefi la cuţite sezonul 13. Când începe prima emisiune fără Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, cine sunt noii chefi

Chef-ul a criticat dur managementul actual al Antena Group, sugerând că acesta nu este benefic pentru televiziunile din cadrul trustului, şi a accentuat că decizia de a părăsi Antena 1 nu a fost una pe care și-a dorit-o, ci a fost determinată de circumstanțe.

Cătălin Scărlătescu a subliniat că plecările masive din Antena 1, inclusiv a sa, ar trebui să ridice semne de întrebare asupra modului în care sunt gestionate lucrurile în cadrul trustului şi a pus la îndoială atitudinea și deciziile conducerii, sugerând că acestea ar trebui revizuite în interesul companiei.

„Când o să se trezească Voiculescu și o să vadă ce jaf au făcut ăia din televiziunile lui… unii care se cred oameni de televiziune. Vi se pare normal să plece atâția? Cum să nu te înțelegi cu cei trei chefi care ți-au adus cel mai mare rating din istoria Antenei 1? În discuțiile noastre, niciodată nu s-a pus problema de bani. Nu s-a ajuns la vreo negociere. Era vorba doar de timp”, a încheiat Cătălin Scărlătescu.

Pentru moment, Antena Group nu a răspuns public la declarațiile lui Cătălin Scărlătescu. În schimb, a menționat că sunt în curs de desfășurare analize judiciare asupra situației care a urmat după plecarea celor trei juraţi de la emisiunea „Chefi la cuţite”.