Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva această sumă”

Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Vedeta a fost prezentă la Curtea de Apel pentru o nouă înfățișare în cadrul procesului pe care îl are cu dr. Bogdan Furtună, cel care i-a fost și angajat în cadrul propriei clinici. Conflictul durează deja de câțiva ani de zile, iar specialistul a fost cel care a acuzat-o pe vedetă de șantaj.

27 mart. 2024, 15:35
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva această sumă”
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV

Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu și-a dorit să facă publice detaliile acestui scandal în propria emisiune și l-a avut invitat doar pe medic, întrucât Oana Zăvoranu nu a răspuns la invitație. Mai mult, se pare că vedeta ar apărea la TV doar contra unei sume uriașe de bani.

Citește și: Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din Tik Tok. Suma uriașă pe care o primește lunar pentru activitatea ei din online

Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV

A avut loc o nouă înfățișare în procesul dintre Oana Zăvoranu și Bogdan Furtună, avem și declarația ei din presă. Sigur că o să o și sunăm pe Oana, pentru că ea are senzația că noi la emisiune ținem doar cu unul.

Ea trebuie să știe că poate veni la emisiune, chiar dacă cere 10.000 de euro și habar nu am dacă îi mai dă cineva vreodată banii pentru o singură apariție la TV, noi chiar ținem la ea și vrem să îi auzim vocea plină de talent. Până atunci, ne răspunde doar domnul doctor”, a declarat Cristi Brancu în cadrul emisiunii pe care o prezintă, pe Prima TV.

Singura reacție pe care Oana Zăvoranu a oferit-o în acest scandal a fost după ce a ieșit de la Curtea de Apel, unde a petrecut câteva ore. Astfel, ea spune că toate acuzațiile primite din partea medicului sunt false și că instanța îi va face, în final, dreptate.

Voi n-ați înțeles că este un mincinos? Că tot spunea el că m-a împrumutat cu bani, dar el nu avea galoși în picioare, el nu știa nimic, avea doar hălățel și făcea doar injecții. Avocata noastră o să vină și ca martoră și o să spună cum a stat 2 zile umilită la ușa lui, ca să putem să ne luăm aparatura nouă de la el.

Restul banilor erau probabil redirecționați către alte centre medicale. Noi îi plăteam, dar de fapt ei nu existau. Domnul doctor să-și vadă de petrecerile lui și după să comenteze de mine. Pe mine mă interesează doar ce spune instanța și adevărul, restul, ce spune Furtună… E un complot între 4 persoane, sunt prieteni vechi și au găsit o gâscă de ciugulit. Nu mi-am dat seama, pentru că sunt deștepți.

Eu voiam dosar penal, nu înțelegere amiabilă și nici bani. Se ridică la peste 10 milioane de euro prejudiciul, fără exagerare, mai ales acum, că este clinica închisă. Nu se oprește aici treaba, se vor întâmpla multe. Contabila a fost angajată tot el, eu eram într-un cuib de viespi, eram victima perfectă, pentru că știau că am moștenit bani”, a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.