Ce surpriză pregăteşte Anamaria Prodan? S-a filmat într-o vilă de lux alături de un bărbat

Ce surpriză pregăteşte Anamaria Prodan? Vedeta încearcă să îşi vadă în continuare de viaţă de când s-a despărţit de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul Universităţii Craiova s-a mutat cu amanta Corina Caciuc, femeia care urmează tată a treia oară.

07 ian. 2022, 11:37
Ce surpriză pregăteşte Anamaria Prodan? S-a filmat într-o vilă de lux alături de un bărbat
Ce surpriză pregăteşte Anamaria Prodan?

Ce surpriză pregăteşte Anamaria Prodan? Vedeta a făcut un anunţ pe reţelele de socializare, care i-a surprins pe fani.  Partenerul ei în acest proiect va fi Romario. Tânărul este cunoscut în mediul online, iar impresara s-a mai afișat și în trecut alături de el.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a schimbat yala de la Snagov: „Să facă bani de la 0 cu amanta, că eu aşa l-am luat”. Reghe, atacat şi de fiica Anamariei Prodan

Ce surpriză pregăteşte Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan și Romario s-au filmat într-o vilă de lux și i-au anunțat pe fani să stea cu ochii pe ei. „Rămâneți aproape, în curând eu și Anamaria Prodan avem o mare surpriză pentru voi”, au anunțat Anamaria Prodan și Romario, pe Tik-Tok.

De altfel, Anamaria Prodan s-a afișat alături de mai mulți bărbați bogați de când a izbucnit scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Cel mai mult timp a petrecut cu Tudor Oros, un antreprenor român stabilit în Emiratele Arabe Unite.

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe

Impresara Anamaria Prodan a dezvăluit, în primele zile ale lui 2022, că în urmă cu un an Bebeto, fiul celor doi, l-a găsit pe Laurenţiu Reghecampf în apartament cu o altă femeie și că antrenorul Craiovei îi ruga pe cei din familie să-l ierte pentru indiscreţia sa.

Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei şi ne mințea pe toți că este în discuții la prinți şi sheick acasă să-și caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei şi se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el.

Ne spunea că este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce … vă dați seama ce bărbat decent.

Şi ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul în brațe şi plângea că a greșit. Că l-a avut la mână şi că a șters tot din telefonul amantei şi din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei. Acum înțeleg ce avea cu el amanta.

Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le șteargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon, dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport drepți era târâș în faţa garnizoanei. Dacă nu venea, știți ce pățeau cei din armata care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele”, a declarat Anamaria Prodan.


loading...
Partenerii noștri