Colegul lui Paul Walker din „Fast and Furious”, DEVASTAT. Ce gest ZGUDUITOR a făcut la locul accidentului

Moartea lui Paul Walker a cutremurat lumea Hollywood-ului, în special pe apropiaţii actorului din seria "Fast and Furious". Tyrese Gibson este pur şi simplu dărâmat după dispariţia lui Paul Walker, dovada şi un gest considerat de unii inexplicabil şi deplasat pe care l-a făcut la locul accidentului ce i-a fost fatal prietenului său.

RomaniaTV.net
03 dec. 2013, 09:59

Tyrese Gibson a jucat alături de Paul Walker în seria „Fast and Furious” şi pare de neconsolat în urma dispariţiei colegului şi prietenului său. Prezent la locul unde s-a petrecut tragedia, Tyrese nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi, în plus, a făcut un gest care unora le poate părea deplasat, dar pe care el îl consideră unul care onorează memoria lui Paul Walker.


MOMENTUL IMPACTULUI, surprins de camerele de supraveghere: CUM a murit Paul Walker VIDEO

Tyrese Gibson s-a numărat printre sutele de oameni care au aprins lumânări şi au depus flori la locul accidentului în care a murit Paul Walker. Rapperul a avut un acces de plâns violent şi nu a putut scoate niciun cuvânt înainte de a pleca. El a luat, însă, de la locul accidentului o bucăţică din epava bolidului în care şi-au pierdut viaţa Paul Walker şi Roger Rodas. Ulterior, el a fotografiat bucăţica de material ars şi a postat imaginea pe Facebook, alături de un mesaj care îţi dă fiori: „Voi păstra mereu energia ta cu mine #AshesOfAnAngel (cenuşa unui înger, n.r.) marea familie Fast te va păstra mereu viu şi te va iubi mereu. Paul este sufletul acestei francize şi vom face în aşa fel încât energia şi spiritul lui să trăiască veşnic”.

Coincidenţă STRANIE privind moartea lui Paul Walker

Paul Walker a murit într-un teribil accident rutier produs sâmbătă, în California, unde participa la un eveniment caritabil. El se afla într-un bolid Porsche Carrera condus de prietenul şi consilierul său financiar Roger Rodas, fost pilot de curse, decedat şi el în accident. Maşina a izbit un pom şi a explodat, corpurile celor doi aflându-se înăuntru în momentul incendiului.

Ultimele clipe ale lui Paul Walker. Vezi care au fost vorbele actorului înainte de a-şi pierde viaţa

Potrivit anchetatorilor, principala cauză a accidentului a fost viteza excesivă şi, probabil, o cascadorie eşuată, date fiind urmele de cauciuc ars de pe carosabil. De asemenea, se pare că bolidul, care urma să fie expus într-un showroom, dar a fost „deturnat” de cei doi înainte, avea şi un defect din fabricaţie la sistemul hidraulic.