Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Ce a scos-o din minţi pe amanta lui Reghecampf

Anamaria Prodan a anunțat că a fost dată în judecată de noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc.

29 nov. 2021, 12:26
Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Ce a scos-o din minţi pe amanta lui Reghecampf

Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Corina Caciuc, noua iubită a antrenorului de la CS Universitatea Craiova, a fost deranjată că Anamaria Prodan a postat mai multe imagini în care apare alături de familie pe o rețea de socializare.

Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan

„M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută, niciodată. Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Sportivă.

Anamaria Prodan, reacție șocantă după ce a văzut imaginile cu Reghecampf și amanta în București. „Pentru noi, el a murit! Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui!”

Corina Caciuc a reacţionat după ce Anamaria Prodan a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini în care iubita soţului ei apare alături părinţi. „Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.  Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, spunea la acea vreme Corina Caciuc.

Anamaria Prodan, atac violent la adresa lui Reghecampf. „Începe să se instaureze degradarea, vizibilă şi galopantă!”


loading...
Partenerii noștri